Forum copiat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum copiat
Salutare .
Un forum FG , mi-a copiat aproape toate forumurile , subiectele si mesajele . Il vrea identic ca al meu .I-am zis sa stearga ( de 3 ori ) a sters, apoi iar a pus , am semnalat un abuz , s-a facut ca ploua , nu l-a considerat .
Ce ar trebuii sa fac ?
Multumesc !
Un forum FG , mi-a copiat aproape toate forumurile , subiectele si mesajele . Il vrea identic ca al meu .I-am zis sa stearga ( de 3 ori ) a sters, apoi iar a pus , am semnalat un abuz , s-a facut ca ploua , nu l-a considerat .
Ce ar trebuii sa fac ?
Multumesc !
Re: Forum copiat
Dar tu cand copiezi de pe alte forumuri iti place??
LikeAJimmi a scris:Dar tu cand copiezi de pe alte forumuri iti place??
Cand am copiat ? )
Iar eu daca copiez ,nu o fac in mod abuziv . Doar 2-3 lucruri .
Nu mai minti Leonidas ca plagiezi de nu te stii.On la problema ta uite aici
:https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
:https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
Multumesc de link .
Eu am trimis un abuz , o semnalare de abuz . Dar nu s-a luat in considerare .
Eu am trimis un abuz , o semnalare de abuz . Dar nu s-a luat in considerare .
Aceleasi acuze de prost gust.Ce s-ar intampla daca cei care au postat diferite teme pe Hitskin.com ar recurge la astfel de acuze?Trebuie sa invatati sa fiti intelegatori si sa lasati si pe altii sa beneficieze de activitatea voastra.@Leonidas,ce pierzi si ce castigi,recurgand la asemenea raportari?
costy67 a scris:Aceleasi acuze de prost gust.Ce s-ar intampla daca cei care au postat diferite teme pe Hitskin.com ar recurge la astfel de acuze?Trebuie sa invatati sa fiti intelegatori si sa lasati si pe altii sa beneficieze de activitatea voastra.@Leonidas,ce pierzi si ce castigi,recurgand la asemenea raportari?
Eu am fost intelegator cu acel plagiator , dar el nu a renuntat . Si isi baga si forumul in mentenanta sau permisiune de vizualizare numai pentru administratori.
Eu nu vreau sa fac scandal . Am vorbit frumos cu el sa elimine ce e de eliminat . Nu-l oblig să iși steargă forumul .
@Leonidas,tu nu folosesti tema incarcata de altcineva pe Hitskin?Tu nu folosesti butoane postate de altii aici pe forumul de suport?Nu folosesti nimic din ce au postat ceilalti membri ai forumului de suport,indiferent daca sunt graficieni,moderatori,administratori sau useri normali?Ai conceput singur tema pe care o folosesti?Sau daca ai folosit tema altuia pe care ai modificat-o,ai facut aceasta modificare din prima zi?Cei care au pus la dispozitia noastra coduri HTML,Java si tot ce s-a cerut de catre unul sau altul ar trebui sa ne acuze pe 80% din useri de plagiat.Te-ai gandit ca poate a bagat forumul in mentenanta tocmai pentru a avea timp sa modifice tema?Poate ai avea dreptate daca si forumul lui trateaza aceleasi probleme pe care le trateaza al tau.
Buna seara,Leonidas a scris:Eu am trimis un abuz , o semnalare de abuz . Dar nu s-a luat in considerare .
In cazul plangerilor existente in dreptul unui forum se foloseste pagina de conflict si nu formularul "semnaleaza un abuz". Exista aici explicate, pe rand, facilitatile oferite de fiecare dintre cele 2 posibilitati:
https://help.forumgratuit.ro/t40998-diferenta-intre-semnaleaza-un-abuz-si-pagina-de-conflict
Bineinteles, puteti folosi si pagina de conflict si semnalarea unui abuz in cazul in care doriti sa atentionati administratorul forumului respectiv ca incalca conditiile generale. Mai multe detalii despre raportarea unui forum gasiti in link-ul postat mai sus de LikeAJimmi.
Topic considerat rezolvat.
Subiecte similare
» Forum copiat
» Forum copiat
» Cum pot sa aflu daca mi-a fost copiat forumul ?
» Cand copiez ceva , să îmi apară ce am copiat, nu doar scrisul.
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Forum copiat
» Cum pot sa aflu daca mi-a fost copiat forumul ?
» Cand copiez ceva , să îmi apară ce am copiat, nu doar scrisul.
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum