Problema cu mesajele private
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu mesajele private
Salutari tuturor!Este o problema cu mesajele private...Deci,cand cineva scrie un mesaj privat iar un alt membru cand sa le citeasca este gol...doar cand citezi vezi mesajul ce a scris...si chiar de trimiti raspuns cu citat este gol....Va rog sa ajutati in solutionarea problemei!Multumesc mult!
http://cuvintul.poeticforum.com/
http://cuvintul.poeticforum.com/
Ultima editare efectuata de catre UPN in Mier Apr 09, 2014 2:04 am, editata de 1 ori
Re: Problema cu mesajele private
Buna ziua,
Dupa ce ati trimis mesajul privat, ati sters cumva mesajul din folderul "Mesaje in curs de trimitere"?
Dupa ce ati trimis mesajul privat, ati sters cumva mesajul din folderul "Mesaje in curs de trimitere"?
Buna ziua,
Daca va rog, puteti incerca o noua explicatie a problemei dvs.? Am incercat sa inteleg despre ce este vorba, insa explicatiile nu sunt destul de clare.
E o problema cu mesajele private ce contin citate sau ce anume mai exact?
Daca va rog, puteti incerca o noua explicatie a problemei dvs.? Am incercat sa inteleg despre ce este vorba, insa explicatiile nu sunt destul de clare.
E o problema cu mesajele private ce contin citate sau ce anume mai exact?
Problema consta in aceia ca,deloc nu este text in mesaje private....Exemplu...scriu mesaj privat si la persoana trimisa nu il poate vedea....
Imi cer iertare,dar vorbesc ruseste si poate nu explic pe inteles....
UPN, va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs, intrati in:
Panou de administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil css
Adaugati urmatorul cod:
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs, intrati in:
Panou de administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil css
Adaugati urmatorul cod:
- Cod:
.post .post-entry p{
display: block !important;
}
Multumesc duios!s-a rezolvat!!!Multumim!Imi cer scuze pentru dublu mesaj in aceiasi vreme!
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» [Problema] Mesajele Private nu ajung
» Problema cu mesajele
» Butoanele "Urmator si Anterior" pentru Mesajele Private
» Pot mari capacitatea Inbox-ului la mesajele private?
» Mesaje Private
» Problema cu mesajele
» Butoanele "Urmator si Anterior" pentru Mesajele Private
» Pot mari capacitatea Inbox-ului la mesajele private?
» Mesaje Private
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum