Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua tuturor
doresc sa imi pun un widget in topic, in josul paginii si am gasit ca trebuie ca forumul meu sa fie de tip phbb2
forumul meu este bineinteles phbb3
am gasit aici deja raspuns la intrebarea mea https://help.forumgratuit.ro/t35190-cum-pot-trece-de-pe-phbb3-pe-phbb2?highlight=PHBB3
insa in PA-ul meu am acest mesaj ''Ati definit o foaie de stil personalizata, daca schimbati versiunea, aceasta va fi stearsa si va fi aplicata tema de origine a versiunii ''
nu doresc sa pierd nimic din forumul pe care il am , ma refer si la continutul forumului si la aspect si imi este putin neclar , scuzati , ce voi pierde si cei voi castiga , de fapt?
va multumesc deja in avans
Buna ziua tuturor
doresc sa imi pun un widget in topic, in josul paginii si am gasit ca trebuie ca forumul meu sa fie de tip phbb2
forumul meu este bineinteles phbb3
am gasit aici deja raspuns la intrebarea mea https://help.forumgratuit.ro/t35190-cum-pot-trece-de-pe-phbb3-pe-phbb2?highlight=PHBB3
insa in PA-ul meu am acest mesaj ''Ati definit o foaie de stil personalizata, daca schimbati versiunea, aceasta va fi stearsa si va fi aplicata tema de origine a versiunii ''
nu doresc sa pierd nimic din forumul pe care il am , ma refer si la continutul forumului si la aspect si imi este putin neclar , scuzati , ce voi pierde si cei voi castiga , de fapt?
va multumesc deja in avans
Re: Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Sanse ar fi, doar ca fara conditia de plasare a bannerului fix in locul in care doriti dvs. Nu aveti pentru ce, o seara buna!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
» Cum pot trece acest text pe un alt rand
» Cum schimb un forum phpb3 in phbb2?
» Script colturi rotunjite ! [phbb2]
» Cerere tema pHBB2 / culoarea neagra predominant
» Cum pot trece acest text pe un alt rand
» Cum schimb un forum phpb3 in phbb2?
» Script colturi rotunjite ! [phbb2]
» Cerere tema pHBB2 / culoarea neagra predominant
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum