din: widget-uri in partea de jos a forumului .
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: din: widget-uri in partea de jos a forumului .
Citeste regulamentul incsa o data!
Evitati postarea a 2 topicuri cu acelasi subiect in acelasi timp!
Evitati postarea a 2 topicuri cu acelasi subiect in acelasi timp!
Ra!n ai fost cumva numit moderator? Mai bine ai incerca sa respecti tu regulamentul si eventual sa rezolvi ceva probleme de pe aici.
Daniel Carter, eu ii ajut ca sa nu primeasca warn/ban!
Exact cum ai primit si tu pentru incalcarea regulilor si cum inca o mai faci in unele momente? Apropo, ai gresit avatarul, vad ca de cateva zile "problemele au aparut". Te rog eu, cand incerci sa ajuti pe cineva, nu spune ca tie iti merge perfect, incearca sa-l ajuti pe respectivul.
Imi cer scuze pentru aceste doua mesaje off-topic, insa acest utilizator m-a indus in eroare de cateva ori, prin stilul sau de a posta ca un moderator al forumului de support al platformei FG. Rog, daca se crede de cuviinta, ca bara mea de avertizare sa ramana "curata".
Edit: Ma opresc aici din off-topic. Daca doresti ceva, ma poti contacta in privat. Fiind cunoscator al limbii engleze, am dorit sa-mi hostez un forum european pe structura Forumotion/Forum Gratuit, nu vad problema in acest fapt. O zi buna sa ai.
Imi cer scuze pentru aceste doua mesaje off-topic, insa acest utilizator m-a indus in eroare de cateva ori, prin stilul sau de a posta ca un moderator al forumului de support al platformei FG. Rog, daca se crede de cuviinta, ca bara mea de avertizare sa ramana "curata".
Edit: Ma opresc aici din off-topic. Daca doresti ceva, ma poti contacta in privat. Fiind cunoscator al limbii engleze, am dorit sa-mi hostez un forum european pe structura Forumotion/Forum Gratuit, nu vad problema in acest fapt. O zi buna sa ai.
Ultima editare efectuata de catre Daniel Carter in Mier Feb 26, 2014 3:14 pm, editata de 1 ori
Da, o mai fac, si? Zi-mi tu unde te-am indus in eroare? Si pana la urma, de ce stai pe forumul asta? Forumul tau este in engleza! Sigur o s aprimesc ban, dar na! Macar voi afla unde te-am indus in eroare!
Buna ziua,
Daniel Carter, ar fi indicat sa va abtineti de la off-topic si de la asemenea provocari.
=> mesaje trimise in cos
Daniel Carter, ar fi indicat sa va abtineti de la off-topic si de la asemenea provocari.
=> mesaje trimise in cos
Subiecte similare
» widget-uri in partea de jos a forumului .
» Cum pun widget-urile in partea de jos a forumului ?
» Widget in partea dreapta
» Widget-uri pe partea dreapta
» Widgeturi in partea de jos a forumului
» Cum pun widget-urile in partea de jos a forumului ?
» Widget in partea dreapta
» Widget-uri pe partea dreapta
» Widgeturi in partea de jos a forumului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum