Ajutorr
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ajutorr
Salut,imi poate face cineva si mie un forum cu un clan de Counter-Strike 1.6 c tema cu logo,va rog din suflet,clanul se numeste DG^
Sau sa-mi faceti si mie o tema cu logoul DG^ comunity
Sau sa-mi faceti si mie o tema cu logoul DG^ comunity
Re: Ajutorr
Buna seara noi oferim doar support pe acest forum nu facem forum pentru altii e chiar asa de greu faci cerere de logo la graphic design si tema poti sa tio instalezi chiar tu .
Re: Ajutorr
Buna seara,
Pe langa faptul ca titlul dumneavoastra nu este explicit, pe acest forum nu se cer forumuri cu tema gata facuta. In schimb, puteti deschide in sectiuniile de suport ale acestui forum intrebari legate de personalizarea aspectului forumului, s-au puteti pur si simplu instala o tema de pe site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. In privinta banner-ului pe care vil doriti, puteti deschide o cerere in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Pe langa faptul ca titlul dumneavoastra nu este explicit, pe acest forum nu se cer forumuri cu tema gata facuta. In schimb, puteti deschide in sectiuniile de suport ale acestui forum intrebari legate de personalizarea aspectului forumului, s-au puteti pur si simplu instala o tema de pe site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. In privinta banner-ului pe care vil doriti, puteti deschide o cerere in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum