Mi-am instalat o tema si nu mai am nimic pe forum !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Mi-am instalat o tema si nu mai am nimic pe forum !
Inceara linkforum.extensie/login , vezi daca te poti conecta.
Daca ati reusit procesul de logare, incercati linkforum.extensie/admin , si puteti schimba thema de acolo.
Daca ati reusit procesul de logare, incercati linkforum.extensie/admin , si puteti schimba thema de acolo.
Nu merge ! Pe orice apas , la fel arata !Flap Jack a scris:Inceara linkforum.extensie/login , vezi daca te poti conecta.
Sterge din CSS:
O seara buna!
- Cod:
#outer-wrapper { display: none!important; }
O seara buna!
Omu a scris:Sterge din CSS:Astea-s diverse metode de promovare a temelor ce necesita instalarea template-urile ( care necesita si inregistrarea pe forumul care o distribuie ).
- Cod:
#outer-wrapper { display: none!important; }
O seara buna!
el a spus clar ca nu se poate conecta pe forum. asa ca nu are cum sa intre in css decat daca foloseste uneltele.
hihi xDD a scris:foloseste uneltele: https://www.forumgratuit.ro/unelte/
M-ai salvat frateee :X ! Asta era , unealta
RESETATI FORUMUL INTR-O VARIANTA PRECEDENTA
Ai un MERSI de la mine !
Si tie iti multumesc Omu !
Dati T/C !
~ culori eliminate
O alta solutie fara sa resetezi nimic..=> exista functia Inspect element ( Google Chrome sau Firefox ). Stergi display: none din dreptul clasei cand o gasesti si o sa te poti loga. GEN: https://i.imgur.com/x6PQ9CB.png
Dublu-click pe "none" din zona evidentiata cu rosu in dreapta si sterge cuvantul ( "none" ) si apasa ENTER.
Dublu-click pe "none" din zona evidentiata cu rosu in dreapta si sterge cuvantul ( "none" ) si apasa ENTER.
Omu a scris:O alta solutie fara sa resetezi nimic..=> exista functia Inspect element ( Google Chrome sau Firefox ). Stergi display: none din dreptul clasei cand o gasesti si o sa te poti loga. GEN: https://i.imgur.com/x6PQ9CB.png
Nu puteai sa spui si tu mai repede ) ?
Am spus mai sus, dar te-ai grabit tu. In timp ce scriam mesajul tu deja ai resetat.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Am instalat o tema noua pe forum, si nu stiu de unde pot sa scot codul pentru marirea caracterelor!
» Tema forum
» tema forum ipb
» Pot lua tema de pe un alt forum?
» Schimbare Tema Forum
» Tema forum
» tema forum ipb
» Pot lua tema de pe un alt forum?
» Schimbare Tema Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum