Transferarea creditelor de pe un forum pe altul.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Transferarea creditelor de pe un forum pe altul
Transferarea creditelor de pe un forum pe altul.
Buna seara,
Propunerea mea este urmatoarea: Sa avem posibilitatea de a transfera credite de pe un forum pe altul.
De exemplu, pe forumul 1 am X credite si vreau sa le transfer pe forumul 2.
Sper ca am fost destul de explicit!
Propunerea mea este urmatoarea: Sa avem posibilitatea de a transfera credite de pe un forum pe altul.
De exemplu, pe forumul 1 am X credite si vreau sa le transfer pe forumul 2.
Sper ca am fost destul de explicit!
Re: Transferarea creditelor de pe un forum pe altul.
Pro o idee foarte buna
Re: Transferarea creditelor de pe un forum pe altul.
Chiar daca suna dragut si ne-ar place sa ne transferam creditele de pe un forum pe altul, totusi va trebui si de acum inainte sa ne gindim bine inainte de a cumpara credite pentru un forum, deoarece aceasta propunere nu va fi niciodata acceptata.
Pe de o parte ar incuraja vinzarea de credite sau obtinerea de alte beneficii de catre speculanti, ori noi dorim sa mentinem aceasta platforma gratuita.
Pe de alta parte, creditele pot proveni de la membri, fosti membri staff sau un fondator care a lasat locul altcuiva, deci prin transferul de credite acestia ar fi pagubiti.
Propunere respinsa.
Pe de o parte ar incuraja vinzarea de credite sau obtinerea de alte beneficii de catre speculanti, ori noi dorim sa mentinem aceasta platforma gratuita.
Pe de alta parte, creditele pot proveni de la membri, fosti membri staff sau un fondator care a lasat locul altcuiva, deci prin transferul de credite acestia ar fi pagubiti.
Propunere respinsa.
Subiecte similare
» Cum mut membrii de pe un forum pe altul
» cum mut membrii de pe un forum pe altul?
» Cum pun un forum langa altul ?
» Transfer topicuri de pe un forum pe altul
» Mutare useri de pe un forum pe altul
» cum mut membrii de pe un forum pe altul?
» Cum pun un forum langa altul ?
» Transfer topicuri de pe un forum pe altul
» Mutare useri de pe un forum pe altul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum