Cum fac sa nu mai apara culoarea alba dupa e am editat fundalul de la subforumuri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa nu mai apara culoarea alba dupa e am editat fundalul de la subforumuri
As vrea sa nu mai apara aceasta culoare alba. , si sa ramana cand treci cu mouse-ul peste o categorie , sa ramana asa cum este , fara sa mai apara alb sau negru peste. Adica sa nu mai apara ALB-ul acela.
Re: Cum fac sa nu mai apara culoarea alba dupa e am editat fundalul de la subforumuri
Salut,
Am vizitat forumul si nu mai observ nicio problema. Daca nu este vorba de forumul din profil, va rog sa postati adresa forumului pe care intalniti aceasta problema.
Am vizitat forumul si nu mai observ nicio problema. Daca nu este vorba de forumul din profil, va rog sa postati adresa forumului pe care intalniti aceasta problema.
Vizitator- Vizitator
Re: Cum fac sa nu mai apara culoarea alba dupa e am editat fundalul de la subforumuri
Buna ziua,
Acest lucru poate fi remediat usor adaugand in P.A ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil css urmatorul cod:
Acest lucru poate fi remediat usor adaugand in P.A ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil css urmatorul cod:
- Cod:
.forumline td:hover {background-color: transparent !important;}
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Subiecte similare
» cum fac ca useri noic are se inregistreaza sa aiba culoarea alba si sa apara la legenda la utilizatori ?
» eliminare linia alba din fundalul titlului
» Mi se tot schimba culoarea de la jumatatea mesajului "fundalul"
» Cum fac sa imi apara la forumuri/subforumuri ultimul mesaj postat?
» cand dau la cineva alt grad i revine culoarea napoi dupa post
» eliminare linia alba din fundalul titlului
» Mi se tot schimba culoarea de la jumatatea mesajului "fundalul"
» Cum fac sa imi apara la forumuri/subforumuri ultimul mesaj postat?
» cand dau la cineva alt grad i revine culoarea napoi dupa post
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum