Script facebook
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script facebook
Salut ! Vreau si eu script-ul pentru facebook , sI sa arate exact asa
Ultima editare efectuata de catre RoKov in Vin Ian 31, 2014 12:48 pm, editata de 1 ori
Re: Script facebook
ce versiune ai la forum ?
Salut,
Pentru un astfel de script nu conteaza versiunea forumului.
Incearca scriptul de mai jos
Incearca scriptul de mai jos
- Cod:
<iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=LINK PAGINA FACEBOOK&width&height=590&colorscheme=light&show_faces=true&header=true&stream=true&show_border=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; height:590px;" allowtransparency="true"></iframe>
Anonimul. a scris:Salut,
Incearca scriptul de mai josInlocuieste LINK PAGINA FACEBOOK cu link-ul de la pagina ta de FaceBook.
- Cod:
<iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=LINK PAGINA FACEBOOK&width&height=590&colorscheme=light&show_faces=true&header=true&stream=true&show_border=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; height:590px;" allowtransparency="true"></iframe>
Mersi anonim dar am gasit eu un generator de coduri ... Oricum mersi !
Unde se adauga?
FactoryDesign- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 29/01/2014
Mulțumiri : 0
Poti sa-l adaugi unde vrei.
Cel mai bine ar fi sa-l adaugi intr-un widget. Panou de administrare ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Creati un widget personalizat.
Cel mai bine ar fi sa-l adaugi intr-un widget. Panou de administrare ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Creati un widget personalizat.
DAR DC NU IMI PARE PE PARTEA DREAPTA IMI APARE PE STANGA:(
FactoryDesign- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 29/01/2014
Mulțumiri : 0
Buna ziua,
FactoryDesign, pentru problema dvs. va rog sa deschideti un subiect nou in sectiunea corespunzatoare. De asemenea, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic.
FactoryDesign, pentru problema dvs. va rog sa deschideti un subiect nou in sectiunea corespunzatoare. De asemenea, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic.
Subiecte similare
» script facebook
» script facebook
» Script fereastră,facebook.
» script Facebook/youtube/..
» Script toolbar facebook
» script facebook
» Script fereastră,facebook.
» script Facebook/youtube/..
» Script toolbar facebook
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum