Cum fac sa fie mesajele si topicurile una sub alta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa fie mesajele si topicurile una sub alta
Salutare all cum spune si titlul , cum fac sa fie mesaje si topicurile una sub alta, aveti o imagine:
Fig 1
Si vreau sa stiu cum fac ca sa apara ultimul post, si cine la scris... in Figura 2
Fig 1
Si vreau sa stiu cum fac ca sa apara ultimul post, si cine la scris... in Figura 2
Re: Cum fac sa fie mesajele si topicurile una sub alta
Panoul de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_box
Cautati
Cautati
Cautati
- Cod:
<tr>
<th colspan="{catrow.tablehead.INC_SPAN}" nowrap="nowrap" width="100%" class="secondarytitle"> {catrow.tablehead.L_FORUM} </th>
<th nowrap="nowrap" width="50">{L_TOPICS}</th>
<th nowrap="nowrap" width="50">{L_POSTS}</th>
<th nowrap="nowrap" width="150"><div style="width:150px;">{L_LASTPOST}</div></th>
</tr>
- Cod:
<tr>
<th colspan="4" nowrap="nowrap" width="100%" class="secondarytitle"> {catrow.tablehead.L_FORUM} </th>
</tr>
Cautati
- Cod:
<td class="row3" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS}</span>
</td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS}</span>
</td>
<td class="row3 over" align="center" valign="middle" height="50">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span>
</td>
Si inlocuiti cu
COD: SELECTATI CONTINUTUL
<td class="row3" align="right" valign="middle">
<div style="width: 120px"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS} Topic-uri</span><br /><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS} Mesaje</span></div>
</td>
<td class="row3 over" align="left" valign="middle">
<div class="avs" style="width: 220px"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></div>
</td>
Iti multumesc mult pentru raspuns, dar eu sunt pe versiunea phpbb3 si nu pot avea acces la template
Problema din Fig 2 am rezolvat-o deja !
Mai astept ca cineva sa ma ajute la problema din Fig 1
Problema din Fig 2 am rezolvat-o deja !
Mai astept ca cineva sa ma ajute la problema din Fig 1
Salut,
Din ce am inteles eu, la "Figura 2" vrei sa iti apara ultimul post, adica titlul ultimului topic in care s-a postat?
Panou de administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Strucutura si ierarhie ~> Ierarhie ~> Afisati titlul subiectului ultimului mesaj, la index ~> Da ~> Inregistrare
Din ce am inteles eu, la "Figura 2" vrei sa iti apara ultimul post, adica titlul ultimului topic in care s-a postat?
Panou de administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Strucutura si ierarhie ~> Ierarhie ~> Afisati titlul subiectului ultimului mesaj, la index ~> Da ~> Inregistrare
G.Maria, Vă rog ca data viitoare, când problema dvs. a fost rezolvată, să editaţi primul mesaj şi să adăugaţi icon-ul rezolvat () .
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Subiecte similare
» Mesajele noi cu alta culoare
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» Topicurile apar de jos in sus
» Cum fac topicurile sa arate asa?
» Probleme cu topicurile
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» Topicurile apar de jos in sus
» Cum fac topicurile sa arate asa?
» Probleme cu topicurile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum