Problema malware
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema malware
De ce nu mi se pune ip sau numele sv pe forum la discription si para malware site...... ?
Re: Problema malware
Buna Ziua puteti posta un print.
Ca sa poate si din cauza Radio-ului Zet daca il folositi.
Ca sa poate si din cauza Radio-ului Zet daca il folositi.
Salut,
Accesand forumul nu am intampinat nici o problema cu malware, pare a fi un simplu mesaj scris in descrierea forumului.
Panou de administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Setari generale ~> Descrierea site-ului, sterge mesajul de acolo, sau poti sa il inlocuiesti ~> Apasa butonul Inregistrare
Accesand forumul nu am intampinat nici o problema cu malware, pare a fi un simplu mesaj scris in descrierea forumului.
Panou de administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Setari generale ~> Descrierea site-ului, sterge mesajul de acolo, sau poti sa il inlocuiesti ~> Apasa butonul Inregistrare
Stiu sa fac astadar vreau sa pun un nume de sv la descriere si nu ma lasa si se pune mesajul asta mereu
Salut,
Cred ca ati incercat sa puneti adresa unui server inregistrat pe no-ip. Puteti insa sa lasati un spatiu intre caractere si nu va mai aparea malware.
Cred ca ati incercat sa puneti adresa unui server inregistrat pe no-ip. Puteti insa sa lasati un spatiu intre caractere si nu va mai aparea malware.
Vizitator- Vizitator
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum