Cerere imagini pentru grade
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere imagini pentru grade
Tipul de imagine: Grad
Marimea imaginii (in pixels): 160x40
Cu sau fara animatie: Fara animatie
Culoarea de fundal: Jumate negru si jumate cu culoarea gradului. O sa va arat un model
Imagine/i link/s: Model cum sa arate imaginile: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2d9w9bb.png
Textul dorit: Co-Administrator, Moderator Global, Moderator, Manager Server, Designer, Helper Server, Support Team, Lider Factiune, Lider Clan, Admin Server, VIP, Membru
Culoare/i font: Fontul sa fie la fel ca in model, si culorile sa fiu asa:
Co-Administrator - 0000CC
Moderator Global - 00ff00
Moderator - 00ddff
Manager Server - FF9900
Designer - FF33CC
Helper Server - FF3300
Support Team - FFCC00
Lider Factiune - 660033
Lider Clan - 009900
Admin Server - 0066FF
VIP - FFFF00
Membru - FFFFFF
Link-ul forumului dumneavoastra: http://legacy-gaming.forumz.ro (forumul arata asa caci in seara asta ma grabesc la petrecere. Maine voi face mai frumos forumul )
Informatii suplimentare: Cam asta-i tot, sper sa iasa bine
Multumesc anticipat
Marimea imaginii (in pixels): 160x40
Cu sau fara animatie: Fara animatie
Culoarea de fundal: Jumate negru si jumate cu culoarea gradului. O sa va arat un model
Imagine/i link/s: Model cum sa arate imaginile: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2d9w9bb.png
Textul dorit: Co-Administrator, Moderator Global, Moderator, Manager Server, Designer, Helper Server, Support Team, Lider Factiune, Lider Clan, Admin Server, VIP, Membru
Culoare/i font: Fontul sa fie la fel ca in model, si culorile sa fiu asa:
Co-Administrator - 0000CC
Moderator Global - 00ff00
Moderator - 00ddff
Manager Server - FF9900
Designer - FF33CC
Helper Server - FF3300
Support Team - FFCC00
Lider Factiune - 660033
Lider Clan - 009900
Admin Server - 0066FF
VIP - FFFF00
Membru - FFFFFF
Link-ul forumului dumneavoastra: http://legacy-gaming.forumz.ro (forumul arata asa caci in seara asta ma grabesc la petrecere. Maine voi face mai frumos forumul )
Informatii suplimentare: Cam asta-i tot, sper sa iasa bine
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre Odoxo in Sam Ian 18, 2014 9:51 am, editata de 2 ori
Re: Cerere imagini pentru grade
Buna seara,
Inainte de a pleca la petrecere, as vrea sa va atentionez ca adresa indicata nu functioneaza. Ati scris-o gresit sau ne aratati un forum inexistent? Vad ca nici macar nu corespunde cu adresa indicata in profil.
Inainte de a pleca la petrecere, as vrea sa va atentionez ca adresa indicata nu functioneaza. Ati scris-o gresit sau ne aratati un forum inexistent? Vad ca nici macar nu corespunde cu adresa indicata in profil.
Va rog sa ma scuzati, am pus .com in loc de .ro. Acuma am revenit de la masa si am observat greseala. Imi cer scuze din nou, am editat acuma . Si la multi ani
Ma mai ajuta cineva va rog?
Ma mai ajuta cineva va rog cu aceste imagini? Sa pot continua forumul...
Mă mai ajută cineva?
Nu face nimic. Iti multumesc mult pentru aceste imagini. Totusi, te rog sa ma scuzi, dar am schimbat titlul forumului si am mai facut un grad nou. Se numeste Parteneri BF si are culoarea #990000. Daca nu te superi sa mai faci o imagine . Multumesc anticipat.
Si nu am vrut sa deschid alt subiect pentru ca m-am gandit ca daca tot este pentru acelasi lucru, sa nu mai fac un alt subiect aiurea. Sper sa intelegeti.
Si nu am vrut sa deschid alt subiect pentru ca m-am gandit ca daca tot este pentru acelasi lucru, sa nu mai fac un alt subiect aiurea. Sper sa intelegeti.
Multumesc mult Cesar. Acum pot sa termin de lucrat la forum.
Subiecte similare
» Cerere imagini pentru descriere
» Cerere imagini pentru rankuri
» Cerere Imagini pentru Un index
» Cerere imagini pentru forum !
» Cerere imagini mesaje pentru forumul meu
» Cerere imagini pentru rankuri
» Cerere Imagini pentru Un index
» Cerere imagini pentru forum !
» Cerere imagini mesaje pentru forumul meu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum