3d Blue Summer v.2
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
3d Blue Summer v.2
Nume : 3D Blue Summer v.2
Autor: just.m1ky (sotia mea)
Culori: alb/albastru.
dificultate: 4/5
Descriere: fara alte cuvinte este o tema impresionanta pe care rar o sa o intalniti in ziua de azi,nu este o tema complicata dar are un design uluitor si sigur o sa va placa la nebunie,sotia mea,just.m1ky a creat aceasta tema pentru voi,este o femeie ocupata dar incearca din greu sa intre pe acest forum,si cand intra pe forum toata lumea stie ca impresioneaza si desigur aceasta tema se vede si in prin screen ca fiind o tema uluitoare.
Va rugam nu distribuiti aceasta tema,indrumati-a prietenii pentru descarcarea temei catre acest forum din respect pentru noi asa cum si noi va respectam pe voi.
Print screen
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pentru descarcare intrati aici ~ link eliminat ultimul raspuns
Autor: just.m1ky (sotia mea)
Culori: alb/albastru.
dificultate: 4/5
Descriere: fara alte cuvinte este o tema impresionanta pe care rar o sa o intalniti in ziua de azi,nu este o tema complicata dar are un design uluitor si sigur o sa va placa la nebunie,sotia mea,just.m1ky a creat aceasta tema pentru voi,este o femeie ocupata dar incearca din greu sa intre pe acest forum,si cand intra pe forum toata lumea stie ca impresioneaza si desigur aceasta tema se vede si in prin screen ca fiind o tema uluitoare.
Va rugam nu distribuiti aceasta tema,indrumati-a prietenii pentru descarcarea temei catre acest forum din respect pentru noi asa cum si noi va respectam pe voi.
Print screen
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pentru descarcare intrati aici ~ link eliminat ultimul raspuns
Re: 3d Blue Summer v.2
Ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri care necesita inregistrarea pe site/forum pentru a fi vizualizate.
De asemenea , boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Puteti prezenta o tema atunci cand ea se afla incarcata pe Hitskin , nu pe alt site/forum =>
De asemenea , boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Puteti prezenta o tema atunci cand ea se afla incarcata pe Hitskin , nu pe alt site/forum =>
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum