Cum pun parolă la forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pun parolă la forum
Rezumarea primului mesaj :
Am următorul cod
Şi nu merge... deci dacă bag parola acolo şi dacă pun alta spune că este incorect dar dacă apăs direct pe titlul la categorie intra chiar dacă nu bagi parola.
Am următorul cod
- Cod:
<script>
function checkform(form)
{
if (form.pass.value != "parola ta aici" )
{
alert('incorect');
return false;
}
}
</script>
<form method="post" onsubmit="return checkform(this);" name="password" action="http://starcs.4ulike.com/f36-vip-only">
<label><input value="Parola VIP" name="pass" onclick="if (this.value == 'Scrieti parola aici...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Scrieti parola aici...';" type="text" /></label> <input name="ok" value="Autentificare" type="submit" />
</form>
Şi nu merge... deci dacă bag parola acolo şi dacă pun alta spune că este incorect dar dacă apăs direct pe titlul la categorie intra chiar dacă nu bagi parola.
Ultima editare efectuata de catre snickers. @ bitcoding in Mier Dec 25, 2013 9:24 am, editata de 2 ori
Re: Cum pun parolă la forum
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
snickers. @ bitcoding, Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
snickers. @ bitcoding, Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum bag parola pe un forum???
» Cum pun parola la un Sub-Forum?
» Parola forum
» Cum sa pun parola la un forum
» Parola la un forum.
» Cum pun parola la un Sub-Forum?
» Parola forum
» Cum sa pun parola la un forum
» Parola la un forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum