Afisarea casetei de raspuns rapid si pentru vizitatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti afisarea casetei de raspuns rapid pentru vizitatori?
Afisarea casetei de raspuns rapid si pentru vizitatori
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua!
Caseta de raspuns rapid este foarte utila pentru cazurile in care nu avem nevoie de folosirea iconurilor pentru mesaje si in general ori de cite ori mesajul contine doar text neformatat sau cu formatari simple (culoare, dimensiune, etc)
In unele forumuri este permis si accesul vizitatorilor, acestia chiar avind dreptul sa posteze. Din pacate, vizitatorii nu au acces la caseta de raspuns rapid, pentru a raspunde trebuie sa foloseasca butonul "Raspunde".
Deoarece este posibil ca vizitatorii sa nu fie familiarizati cu acest mod de postare, multi dintre ei fiind obisnuiti mai degraba cu raspunsurile rapide de tip blog, propun sa se afiseze si pentru ei caseta de raspuns rapid.
Multumesc pentru voturi!
Buna ziua!
Caseta de raspuns rapid este foarte utila pentru cazurile in care nu avem nevoie de folosirea iconurilor pentru mesaje si in general ori de cite ori mesajul contine doar text neformatat sau cu formatari simple (culoare, dimensiune, etc)
In unele forumuri este permis si accesul vizitatorilor, acestia chiar avind dreptul sa posteze. Din pacate, vizitatorii nu au acces la caseta de raspuns rapid, pentru a raspunde trebuie sa foloseasca butonul "Raspunde".
Deoarece este posibil ca vizitatorii sa nu fie familiarizati cu acest mod de postare, multi dintre ei fiind obisnuiti mai degraba cu raspunsurile rapide de tip blog, propun sa se afiseze si pentru ei caseta de raspuns rapid.
Multumesc pentru voturi!
Re: Afisarea casetei de raspuns rapid si pentru vizitatori
Sunt PRO .
Cel putin pe forumul meu, ar putea ajuta vizitatorii sa posteze mult mai rapid !
Cel putin pe forumul meu, ar putea ajuta vizitatorii sa posteze mult mai rapid !
Eu am votat nu din acelasi motiv ca KKK.
Daca pe forumul tau nu prea sunt membri ori ai o reclama proasta ori e altceva.
Iti sugerez sa faci o reclama mai buna, si sa faci niste mici setari pentru o inregistrare mai rapida
cand ajungi acolo alege la Cod de confirmare : Nu si apasa pe inregistrare.
Asa utilizatorii se pot inregistra fara confirmare (care la unii nu ajunge)
Daca pe forumul tau nu prea sunt membri ori ai o reclama proasta ori e altceva.
Iti sugerez sa faci o reclama mai buna, si sa faci niste mici setari pentru o inregistrare mai rapida
cand ajungi acolo alege la Cod de confirmare : Nu si apasa pe inregistrare.
Asa utilizatorii se pot inregistra fara confirmare (care la unii nu ajunge)
Denisches, se pare ca nu ai inteles care este ideea. Iti multumesc pentru sugestie, dar era vorba despre vizitatori, nu despre inscrierea noilor membri. Unele forumuri permit vizitatorilor sa scrie, ba chiar au nevoie de acest lucru, insa din cauza ca vizitatorii nu au acces la caseta de raspuns rapid si trebuie sa apese pe butonul Raspunde, le este greu sa-si dea seama ca pot posta in forumul respectiv.
Oricum, multumesc pentru vot!
Oricum, multumesc pentru vot!
Salut ,
Eu votez DA . E o propunere interesantă și foarte ajutătoare. Nu cred că ar trebui să mai argumentez ceva.
Felicitări Ina, ai idei nemaipomenite.
Eu votez DA . E o propunere interesantă și foarte ajutătoare. Nu cred că ar trebui să mai argumentez ceva.
Felicitări Ina, ai idei nemaipomenite.
Vizitator- Vizitator
codin500- Membru nou
Varsta : 52
Data înscrierii : 29/10/2014
Mulțumiri : 0
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa, arhivata si trasmisa tehnicienilor
Buna seara,
Am fost informat de tehnicieni ca din motive de securitate aceasta propunere nu poate fi implementata. Implementarea acestei optiuni va atrage dupa sine persoane rauvoitoare, care sa profite pe deplin de posibilitatea de a raspunde la subiecte fara a avea in prealabil un cont activ, prin postarea unul numar mare de mesaje de tip spam.
Acestea fiind spuse, aceasta sugestie a fost refuzata.
Am fost informat de tehnicieni ca din motive de securitate aceasta propunere nu poate fi implementata. Implementarea acestei optiuni va atrage dupa sine persoane rauvoitoare, care sa profite pe deplin de posibilitatea de a raspunde la subiecte fara a avea in prealabil un cont activ, prin postarea unul numar mare de mesaje de tip spam.
Acestea fiind spuse, aceasta sugestie a fost refuzata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» din Afisarea casetei de raspuns rapid si pentru vizitatori
» Cum fac ca sa apara raspuns rapid si pentru vizitatori ?
» Cum pun raspuns rapid si iconurile de la raspuns rapid la centru
» Raspuns rapid
» +Raspuns Rapid
» Cum fac ca sa apara raspuns rapid si pentru vizitatori ?
» Cum pun raspuns rapid si iconurile de la raspuns rapid la centru
» Raspuns rapid
» +Raspuns Rapid
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum