WorldGame IPB
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: WorldGame IPB
frumos 5/5
nota 1,imi pare rau dar sincer mi sa scarbit sa vad o tema de a mea cu aceleasi imagini din header la meniu si doar cu un logo schimbat si imaginile la titlu modificate,cum sa dau o nota cand aceasta tema este adaugata,iar si iar si iar si iar......pe hitskin
aiurea, a luat si el skinu deflection si l-a adaugat in tema ipb )) dar vaii si i-a schimbat meniu si logo-ul )))))
Meniul nu este complet, imaginile de la subiecte sunt de marimi diferite, fundalurile de la cod, citat, spoiler sunt albe pe cand restul culorilor sunt de nuante inchise, nu este cine stie ce tema, 6/10
idem are dreptate este tema lui modificatamr.franta a scris:nota 1,imi pare rau dar sincer mi sa scarbit sa vad o tema de a mea cu aceleasi imagini din header la meniu si doar cu un logo schimbat si imaginile la titlu modificate,cum sa dau o nota cand aceasta tema este adaugata,iar si iar si iar si iar......pe hitskin
frumos!
mr.franta a scris:nota 1,imi pare rau dar sincer mi sa scarbit sa vad o tema de a mea cu aceleasi imagini din header la meniu si doar cu un logo schimbat si imaginile la titlu modificate,cum sa dau o nota cand aceasta tema este adaugata,iar si iar si iar si iar......pe hitskin
Imi dai te rog un link catre tema respectiva? Nu voi publica nimic fara aprobarea ta.
Sunte de acord cu mr.franta . A crea o temă nu inseamnă să ii pui o bară de navigare , un logo , icon , etc . Trebuie să faci una de la 0 ...
- Notă:
- 1/10 , din oficiu și pentru efortul de a posta
Nota 4/10,Are dreptate franta...Toti iau tema si schimba logoul sau meniul si o baga pe hitskin cand defapt e aceeasi chestie...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum