Adaugare profil stil IPB!
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Adaugare profil stil IPB!
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,
Dupa indelungi cautari am gasit tema perfecta pentru unul din forumurile pe care le administrez, dar neavand o experienta prea indelungata in programare, as dori un pic de ajutor.
In acest moment headerul forumului meu arata asa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si as dori ca deasupra search-bar-ului (in spatiul negru) sa am profilul utilizatorului precum il au de exemplu cei de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]).
Se poate un script?
Salutare,
Dupa indelungi cautari am gasit tema perfecta pentru unul din forumurile pe care le administrez, dar neavand o experienta prea indelungata in programare, as dori un pic de ajutor.
In acest moment headerul forumului meu arata asa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si as dori ca deasupra search-bar-ului (in spatiul negru) sa am profilul utilizatorului precum il au de exemplu cei de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]).
Se poate un script?
Ultima editare efectuata de catre Daniel Carter in Sam Dec 28, 2013 1:46 am, editata de 1 ori
Re: Adaugare profil stil IPB!
- Cod:
/********** Pagina Delogat*/
.not_logged_in {
position: relative;
top: Xpx;
left: Xpx;
float: initial; /* left or right */
}
/********** Pagina Delogat*/
/********** Pagina Logat*/
.logged_in {
position: relative;
top: Xpx;
left: Xpx;
float: initial; /* left or right */
}
/********** Pagina Logat*/
Vizitator- Vizitator
- Cod:
/*********Avatar**/
.jq_avs {
proprietati CSS;
}
/*********Avatar**/
Vizitator- Vizitator
Puteti inchide topicul. Nu reusesc sa-l fac cum doresc, dar nu-i problema.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugare statistici stil ipb
» Profil in stil IP.Board
» din: Adaugare submenu la profil
» Profil stil IPB (phpbb2)
» din: Profil stil IPB (phpbb2)
» Profil in stil IP.Board
» din: Adaugare submenu la profil
» Profil stil IPB (phpbb2)
» din: Profil stil IPB (phpbb2)
Pagina 2 din 2