Nu pot instala o tema de pe hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot instala o tema de pe hitskin
Salut am si eu o problema cand aleg tema si introduc in acel camp forumul meu dau instalare si imi zice:
Eroare
Doar creatorul are dreptul de a instala teme in acest fel.
Va rog mult ajutati-ma
Eroare
Doar creatorul are dreptul de a instala teme in acest fel.
Va rog mult ajutati-ma
Ultima editare efectuata de catre rotheshield in Vin Dec 20, 2013 12:49 am, editata de 1 ori
Re: Nu pot instala o tema de pe hitskin
Cind incercati sa instalati o tema de pe Hitskin, trebuie sa fiti conectat in forumul dumneavoastra, altfel vi se va cere mai intii sa va autentificati pentru a avea acces la PA.
Probabil in acest moment sinteti logat pe forum cu un alt cont decit contul administratorului fondator.
Probabil in acest moment sinteti logat pe forum cu un alt cont decit contul administratorului fondator.
Salut,
Pentru a instala o tema direct de pe site-ul Hitskin.com trebuie sa fiti fondatorul forumului pe care doriti sa aplicati tema.
Daca nu sunteti fondatorului forumului si doriti sa instalati o tema de pe site-ul Hitskin.com : Panou de administrare ~> Afisare ~> Teme ~> Alege tema ~> Hitskin.com ~> Selectati tema dorita, dati click pe ea si dupa click pe Salvare configurari
Pentru acest lucru aveti nevoie de acces la Panoul de administrare al forumului.
Pentru a instala o tema direct de pe site-ul Hitskin.com trebuie sa fiti fondatorul forumului pe care doriti sa aplicati tema.
Daca nu sunteti fondatorului forumului si doriti sa instalati o tema de pe site-ul Hitskin.com : Panou de administrare ~> Afisare ~> Teme ~> Alege tema ~> Hitskin.com ~> Selectati tema dorita, dati click pe ea si dupa click pe Salvare configurari
Pentru acest lucru aveti nevoie de acces la Panoul de administrare al forumului.
Multumesc mult
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum