Schimbare denumirea Forum gratuit:de la bara din brower
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbare denumirea Forum gratuit:de la bara din brower
Salut, daca puteti sa ma ajutati si pe mine cum sa schimb denumirea sa nu mai apara Forum gratuit : nume in browers...
Re: Schimbare denumirea Forum gratuit:de la bara din brower
Salutare,
Panoul de Administrare ~ General ~ Forum ~ Configurare ~ Numele site-ului . Stergeti din dreptul acestei zone "Forum gratuit".
Panoul de Administrare ~ General ~ Forum ~ Configurare ~ Numele site-ului . Stergeti din dreptul acestei zone "Forum gratuit".
Re: Schimbare denumirea Forum gratuit:de la bara din brower
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topic-ul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Subiecte similare
» Din: Schimbare denumirea Forum gratuit:de la bara din brower
» Cum scot bara cu forum gratuit ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Am facut modificari in overall_footer_begin si nu se mai vede bara de jos cu creeaza un forum gratuit,etc
» + Pot schimba denumirea meniurilor din bara de navigare? [REZOLVAT]
» Cum scot bara cu forum gratuit ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Am facut modificari in overall_footer_begin si nu se mai vede bara de jos cu creeaza un forum gratuit,etc
» + Pot schimba denumirea meniurilor din bara de navigare? [REZOLVAT]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum