Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua!
In imaginea de mai jos se afla un tabel de pe un forum IPB
Imi puteti spune daca se poate pune avatarul ultimului postator in tabel?
(in partea dreapta se vede in ultima coloana)Daca se poate, atunci cum?
Buna ziua!
In imaginea de mai jos se afla un tabel de pe un forum IPB
- Spoiler:
Imi puteti spune daca se poate pune avatarul ultimului postator in tabel?
(in partea dreapta se vede in ultima coloana)Daca se poate, atunci cum?
Re: Avatarul ultimului postator
Nu ma ajuta cu nimic. Imi trebue avatarul ultimului postator acolo, atat.
Buna seara , am incercat si eu acel tutorial si imi functioneaza foarte bine . Va rog sa verificati daca nu aveti un script care sa dauneze .
Nu am nici un script separat adaugat pe forum, dar tema e foarte complexa. E posibil sa fie de la css-ul ei.
deci tutorialul prezentat mai sus, nu e valabil pentru versiunea punbb.
Am instalat o tema phpbb2 si a mers, dar apoi am instalat una punbb, iar problema a reaparut.
Am instalat o tema phpbb2 si a mers, dar apoi am instalat una punbb, iar problema a reaparut.
Salutare,
Solutia pe care o cautati este acest tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , care functioneaza pentru toate versiunile de forum. Daca spuneti ca nu are efect incercati sa eliminati toate codurile Javascript(daca aveti) si sa il adaugati doar pe acesta, s-ar putea ca orice modificare pe care ati efectuat-o pe forum sa impiedice afisarea codurilor din tutorial.
Solutia pe care o cautati este acest tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , care functioneaza pentru toate versiunile de forum. Daca spuneti ca nu are efect incercati sa eliminati toate codurile Javascript(daca aveti) si sa il adaugati doar pe acesta, s-ar putea ca orice modificare pe care ati efectuat-o pe forum sa impiedice afisarea codurilor din tutorial.
Cred ca e de la template-uri. Tema a venit cu template-urile ei. Cand am fortat template-urile implicite, am observat ca imi arata avatarele (la fel de mari cum le vezi in profil). Oricum le arata, dar dispare complet meniul de sus..
Atunci inseamna ca problema este stric din template-urile temei dvs. si modul in care acestea au fost modificate.
index box e singurul template care poate afecta chestia cu avatarul, sau mai sunt?
In general da, doar index box, insa depinde si de modificarile pe care le-ati efectuat in celelalte template-uri, astfel inca sa afecteze pagina de start(ultimele subiecte). Script-ul de afisare a avatarului este dependent de modificarile facute in forum...
Va recomand sa aduceti tema forumului in stadiu initial si apoi sa parcurgeti modificarile facute pas cu pas si sa vedeti care impiedita afisarea.
Va recomand sa aduceti tema forumului in stadiu initial si apoi sa parcurgeti modificarile facute pas cu pas si sa vedeti care impiedita afisarea.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Incadrare gresita a ultimului postator
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» Cand dau clik pe iconita "vizualizarea ultimului mesaj" ma duce in sus
» Cel mai activ postator al saptamanii
» Marire profil postator!
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» Cand dau clik pe iconita "vizualizarea ultimului mesaj" ma duce in sus
» Cel mai activ postator al saptamanii
» Marire profil postator!
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum