Advanced Design
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Advanced Design
Advanced Design Locul unde grafica prinde viaţă |
1.Categoria: Informatica si Internet 2.Titlu: Advanced Design 3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 4.Limba: Romana 5.Descriere: Un forum dedicat în totalitate graficii şi temelor , noi suntem aici să te ajutăm pe tine dar totodată să ne petrece şi timpul împreună discutând. |
Re: Advanced Design
Astăzi m-am gândit să vă ofer o familie , care este cunoscută developerilor dar pe care , designerii de photoshop nu prea cred că o au , este vorba de familia : Open Sans : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Un important lucru este că , comunitatea s-a deschis oficial şi puteţi să faceţi parte şi dvs. din staff , citiţi mai multe aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea , avem două subiecte de discuţii , unul se referă la cum va fi tema următoare care va fi pusă spre downloadare : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iar celălalt se referă la părerea dvs. despre comunitatea Advanced Design până în acest moment : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Un important lucru este că , comunitatea s-a deschis oficial şi puteţi să faceţi parte şi dvs. din staff , citiţi mai multe aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea , avem două subiecte de discuţii , unul se referă la cum va fi tema următoare care va fi pusă spre downloadare : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iar celălalt se referă la părerea dvs. despre comunitatea Advanced Design până în acest moment : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Salut la toată lumea, comunitatea a avut ceva inactivitate aşa că ne-am hotărât să scoatem o temă , aici aveţi o previzualizare : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea te invit să te uiţi peste un mic index , mai exact pentru un portofoliu : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Îţi mulţumim că ai ales [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea te invit să te uiţi peste un mic index , mai exact pentru un portofoliu : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Îţi mulţumim că ai ales [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se pare că iarna a bătut şi la "poarta" noastră , aşa că noi ne-am pregătit în acest an mai devreme cu câteva zile.
A fost adăugată o nouă culoare , de asemenea câteva şosetuţe şi puţină zăpadă , poate trece moşu şi pe la membrii noştrii.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A fost adăugată o nouă culoare , de asemenea câteva şosetuţe şi puţină zăpadă , poate trece moşu şi pe la membrii noştrii.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum