Domeniu special [ nu cu plata ]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Domeniu special [ nu cu plata ]
Am vazut mai multe forumuri cu domeniu gen : board.tralalalala.com este cu bani?, daca nu cum il pot pune fiindca nu il gasesc.
Va rog nu mutati subiectul, am scris aici fiindca la domenii nu se uita nimeni ..
Va rog nu mutati subiectul, am scris aici fiindca la domenii nu se uita nimeni ..
Re: Domeniu special [ nu cu plata ]
Buna seara,
Forumurile pe care le-ati vazut cu "board.tralalalala.com" sunt practic forumuri care si-au insusit numele de "board". Puteti crea oricand un forum numit "board" urmat de un subdomeniu oferit gratuit de catre noi (forumz.ro, forumgratuit.ro, forum.st etc.).
Forumurile pe care le-ati vazut cu "board.tralalalala.com" sunt practic forumuri care si-au insusit numele de "board". Puteti crea oricand un forum numit "board" urmat de un subdomeniu oferit gratuit de catre noi (forumz.ro, forumgratuit.ro, forum.st etc.).
iar de exemplu daca pun board.gfxlife(.com) .com va fi cu plata nu?Louk a scris:Buna seara,
Buna ziua,
Nu va fi cu plata, dupa cum vi s-a explicat mai sus. Orice subdomeniu ales de dumneavoastra din panoul de administrare este gratuit. Doar cele personalizate sunt contra plata.
Nu va fi cu plata, dupa cum vi s-a explicat mai sus. Orice subdomeniu ales de dumneavoastra din panoul de administrare este gratuit. Doar cele personalizate sunt contra plata.
Imi puteti spune cum ajung sa fie asa? momentan am : gfxlife.board.st (gfxlife este numele forumului) board.st din panou. cum pot face board.gfxlife.com?Cassius Dio a scris:Buna ziua,
Kendo, nu se poate atribui un subdomeniu dorit de tine, in cazul tau "gfxlife.com" insa poti modifica la adresa site-ului textul atribuit si ii atribuiti textul "board" urmat de un subdomeniu din cele 12 liste cu subdomenii gratuite din Panoul de administrare. E imposibila crearea unui subdomeniu dorit,va puteti alege doar din subdomeniile oferite in cele 12 liste.
Buna seara,
Kendo, dvs. aveti nume de domeniu cumparat cu credite de la noi? In cazul acesta nu puteti alege subdomeniu. Se poate alege si modifica subdomeniul doar daca utilizati o adresa dintre cele oferite de noi.
Kendo, dvs. aveti nume de domeniu cumparat cu credite de la noi? In cazul acesta nu puteti alege subdomeniu. Se poate alege si modifica subdomeniul doar daca utilizati o adresa dintre cele oferite de noi.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Plata domeniu din retele diferite se cumuleaza?
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» Plata SSL
» Plata SSL
» O metode de plata
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» Plata SSL
» Plata SSL
» O metode de plata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum