Problema cu culoarea grupurilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu culoarea grupurilor
De ce cand am pus rangul "Fondator" pe invizibil nu mi-a mai ramas culoarea , mi sa pus culoarea de la administrator , ca eu vreau sa dau accese si la alte grupuri si cand pun grupul fondator pe invizibil nu mai apare culoarea...Si odata cand am mai pus grupul fondator pe invizibil mi-a mai ramas culoarea..Ma puteti ajuta va rog :o3
Ultima editare efectuata de catre DevilX in Lun Sept 23, 2013 3:28 pm, editata de 1 ori
Re: Problema cu culoarea grupurilor
Deci sa seteaza rangu tau la Fondator in urmatoru fel si vedem ce ese:
Numele grupului : Fondatori
Descrierea grupului: Bagi uh o descriere
Moderatorul grupului : Numele tau de pe Forum
Culorile membrilor grupului : Alegi Culoarea
Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : DA
Statutul grupului : Inviz
Permisiunea de a trimite in masa Mesaje Private : Admin
Adeziunea automata a membrilor : Nu
Revii si imi zici daca s-a primit !
Numele grupului : Fondatori
Descrierea grupului: Bagi uh o descriere
Moderatorul grupului : Numele tau de pe Forum
Culorile membrilor grupului : Alegi Culoarea
Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : DA
Statutul grupului : Inviz
Permisiunea de a trimite in masa Mesaje Private : Admin
Adeziunea automata a membrilor : Nu
Revii si imi zici daca s-a primit !
LE am setate asa.. tot nu merge
Aha.. Cred ca stiu care e problema !
Ordinea grupului : Seteaza dupa GRAD de execplu!
Fondator: ordinea grupului 1
Administrator: ordinea grupului 2
SI asa mai departe !
Ordinea grupului : Seteaza dupa GRAD de execplu!
Fondator: ordinea grupului 1
Administrator: ordinea grupului 2
SI asa mai departe !
Am incercat si asta , nu merge nici cum oare nu pot sa fac 2 grupuri de fondatori? unu Fondatori unu Administrator sa le apara la amandoua coroana aia .. ?
Nu poti face asa ceva ! Poti face stii cum , cela cu coroana il pui invizibil , si acolo bagi userii la care le dai ACP !:{
Din ce am inteles eu , vreti ca la rangul invizibil denumit "fondator" sa va apara culoarea.
Ei bine , o data ce l-ati facut "invizibil" , culoarea nu se va mai aplica respectivului nume.
In schimb , puteti face un rang numit "fondator" si sa pastrati grupul , spre exemplu , "administratori" (cel cu coronita) , pentru ca utilizatorii adaugati de dvs in grupul respectiv sa aiba acces la panoul de administrare.
Ei bine , o data ce l-ati facut "invizibil" , culoarea nu se va mai aplica respectivului nume.
In schimb , puteti face un rang numit "fondator" si sa pastrati grupul , spre exemplu , "administratori" (cel cu coronita) , pentru ca utilizatorii adaugati de dvs in grupul respectiv sa aiba acces la panoul de administrare.
Am rezolvat Multumesc tuturor
Subiecte similare
» Problema cu administrarea grupurilor
» Problema Administrarea grupurilor
» Problema cu personalizarea legendei grupurilor cu diferite efecte iconite etc...
» Administrarea grupurilor
» problema cu culoarea barii orizontale care despate mesaje de varsta/oras/etc. de sub avatar
» Problema Administrarea grupurilor
» Problema cu personalizarea legendei grupurilor cu diferite efecte iconite etc...
» Administrarea grupurilor
» problema cu culoarea barii orizontale care despate mesaje de varsta/oras/etc. de sub avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum