Cum sa fac avatarul sa fie inchis si luminos cand pun mouse-ul pe el
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum sa fac avatarul sa fie inchis si luminos cand pun mouse-ul pe el
Imi puteti spune cum fac si eu la fel ca in aceasta imagini
Ultima editare efectuata de catre andreyx in Vin Sept 13, 2013 7:01 am, editata de 2 ori
Re: Cum sa fac avatarul sa fie inchis si luminos cand pun mouse-ul pe el
Buna seara,
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
acum sper ca e mai bineKenan a scris:Buna seara,
Va rog eliminati pentru cateva minute optiunea "Forum in constructie" din Panoul de administrare. Multumesc.
gata am eliminat optiunea "Forum in Constructie"Kenan a scris:Va rog eliminati pentru cateva minute optiunea "Forum in constructie" din Panoul de administrare. Multumesc.
Bună seara,
Intră în viewtopic_body și identifică următorul cod:
Intră în viewtopic_body și identifică următorul cod:
- Cod:
{postrow.displayed.POSTER_AVATAR}
- Cod:
<span style="opacity: 0.2;" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.2;this.filters.alpha.opacity=15">{postrow.displayed.POSTER_AVATAR}</span>
mersi,topic rezolvat
Subiecte similare
» Imaginea se aprinde cand pui mouse-ul pe ea [2]
» cum fac sa curga sclipici cand misc mouse-ul?
» Text cand este cu mouse pe topic
» Cand pui mouse pe o categorie sa se schimbe culoarea
» Avatar in ceata si normal cand pun mouse-ul pe el
» cum fac sa curga sclipici cand misc mouse-ul?
» Text cand este cu mouse pe topic
» Cand pui mouse pe o categorie sa se schimbe culoarea
» Avatar in ceata si normal cand pun mouse-ul pe el
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum