Prima pagina a expirat.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Prima pagina a expirat.
Buna ziua.
Am o problema: Cand am accesat prima pagina a forumului meu mi-a aparut aceasta pagina:
Am rezolvat problema cu un rollback dar as vrea sa stiu care a fost cauza pentru care a a aparut...
Tin sa mentionez ca prima pagina este pagina HTML. Doar cand accesam pagina HTML ma redirectiona spre acel site.
Am o problema: Cand am accesat prima pagina a forumului meu mi-a aparut aceasta pagina:
Am rezolvat problema cu un rollback dar as vrea sa stiu care a fost cauza pentru care a a aparut...
Tin sa mentionez ca prima pagina este pagina HTML. Doar cand accesam pagina HTML ma redirectiona spre acel site.
Re: Prima pagina a expirat.
Buna seara,
Aveati reclame in cadrul paginii de care spuneti? Script-uri straine?
O alta posibilitate ar fi ca numele de domeniu sa fi expirat (daca aveati) si in loc de vechea adresa sa apara alt site.
O alta posibilitate ar fi ca numele de domeniu sa fi expirat (daca aveati) si in loc de vechea adresa sa apara alt site.
La ce fel de reclame va referiti?Louk a scris:Buna seara,
Script-urile straine erau doar cele de la parteneri si sursa paginii, in rest unele le-am adaugat si modificat eu.
E si mai ciudat faptul ca unul dintre mini-bannerele de la parteneri a disparut si nu sunt sigur daca a disparut din cauza acelui roll-back pentru ca eu cand adaug un partener nou las un mesaj pe forum si acel mesaj nu a disparut, iar acum in loc de prima pagina a acelui forum care era in parteneriat cu forumul meu si a disparut, apare aceeasi imagine care am postat-o mai sus.
Buna ziua,
Postati va rog adresa care, odata accesata, trimite catre pagina de mai sus.
Postati va rog adresa care, odata accesata, trimite catre pagina de mai sus.
Aceasta este adresa: http://game-book.taro.tv/t506-game-book. Este adresa unui forum, dupa cum vedeti ei au inceput sa refaca forumul. Nu stiu daca il refac din cauza ca a aparut acea eroare.
Daca ati fi cerut link-ul de ieri seara poate ca ati fi vazut ca acea eroare exista si nu am nici un motiv sa nu spun adevarul. Odata ce eu si acel forum am rezolvat acea problema nu mai am nici un link sa va dau, insa eu doresc sa stiu care a fost cauza.
Daca ati fi cerut link-ul de ieri seara poate ca ati fi vazut ca acea eroare exista si nu am nici un motiv sa nu spun adevarul. Odata ce eu si acel forum am rezolvat acea problema nu mai am nici un link sa va dau, insa eu doresc sa stiu care a fost cauza.
Buna ziua,
Observ ca problema s-a remediat. Cert este un singur lucru: pagini exterioare platformei nu vor aparea niciodata pe forumuri decat din cauza unor script-uri sau inserturi de reclame facute de administratori. Singurele reclame ale platformei sunt cele sub forma de bannere existente intre meniu si forumul in sine si care pot fi dezactivate cu ajutorul creditelor.
Insist sa aveti grija la ce fel de script-uri inserati pe forum si, de asemenea, sa interziceti HTML-ul in mesaje pentru ca unii utilizatori pot posta intentionat unele coduri pentru a cauza probleme.
Pot considera problema ca fiind rezolvata?
Observ ca problema s-a remediat. Cert este un singur lucru: pagini exterioare platformei nu vor aparea niciodata pe forumuri decat din cauza unor script-uri sau inserturi de reclame facute de administratori. Singurele reclame ale platformei sunt cele sub forma de bannere existente intre meniu si forumul in sine si care pot fi dezactivate cu ajutorul creditelor.
Insist sa aveti grija la ce fel de script-uri inserati pe forum si, de asemenea, sa interziceti HTML-ul in mesaje pentru ca unii utilizatori pot posta intentionat unele coduri pentru a cauza probleme.
Pot considera problema ca fiind rezolvata?
Subiecte similare
» Forum expirat?
» Vechiul domeniu a expirat
» Domeniu extern expirat
» Stergerea domeniului expirat
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Vechiul domeniu a expirat
» Domeniu extern expirat
» Stergerea domeniului expirat
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum