Lemak Design
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Lemak Design
1.Categoria: Informatica si Internet 2.Titlu: Lemak Design 3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 4.Limba: Romana 5.Descriere: Lemak Design este un forum dedicat graphic designului. Pe Lemak Design gasiti multe lucruri interesante : un ziar creat de noi (saptamanal) , concursuri si cel mai important : cereri de imagini rezolvate in maximum 24 de ore! Desigur , avem mult mai multe de spus , dar pentru toate detaliile , va asteptam pe forum! |
Re: Lemak Design
Au fost adaugate iconite categoriilor si subiectelor , avem o tema noua , denumirile grupurilor au fost schimbate si am adaugat un script "back-to-top" nou.
Pana pe 10.09.2013 se organizeaza Lemarkia 5/35 , iar pana pe 15.09.2013 se organizeaza Lemarkia Classic => detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !
Pana pe 10.09.2013 se organizeaza Lemarkia 5/35 , iar pana pe 15.09.2013 se organizeaza Lemarkia Classic => detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !
Facem reclama reciproca cu alte forumuri => detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Am adaugat iconite meniului!
Au mai ramas 3 zile pana la incheierea Lemarkiei 5/35 (loteria forumului).
Caledonianul va lua o mica pauza pana se gasesc editori si redactori.Daca vreti un post de editor sau redactor => detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Va asteptam pe Lemak Design!
Am adaugat iconite meniului!
Au mai ramas 3 zile pana la incheierea Lemarkiei 5/35 (loteria forumului).
Caledonianul va lua o mica pauza pana se gasesc editori si redactori.Daca vreti un post de editor sau redactor => detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Va asteptam pe Lemak Design!
Dragi Lemakioti ,
De maine sectiunea "Tutoriale" va fi inchisa pentru a putea traduce si scrie toate tutorialele propuse de membrii!
Pe scurt va fi o curatenie totala in acea sectiune!
Nu uitati ca pana pe 15.09.2013 este deschis loteria clasica , unde puteti castiga lemarki doar alegand un numar!
In alta ordine de idei , cautam un editor si redactor pentru ziar!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - forumul unde cererea ta de imagine este rezolvata in maxim 24 de ore!
De maine sectiunea "Tutoriale" va fi inchisa pentru a putea traduce si scrie toate tutorialele propuse de membrii!
Pe scurt va fi o curatenie totala in acea sectiune!
Nu uitati ca pana pe 15.09.2013 este deschis loteria clasica , unde puteti castiga lemarki doar alegand un numar!
In alta ordine de idei , cautam un editor si redactor pentru ziar!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - forumul unde cererea ta de imagine este rezolvata in maxim 24 de ore!
Salutare Vizitator!
Mai sunt patru zile pana se termina Lemarkia Classica => participa si tu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Am adaugat iconite forumului , am inlocuit mini-iconurile , am modificat footerul iar in header gasiti iconite catre aceasta promovare , implicit catre pagina de Faceebok!
A fost reactivata bara de instrumente (tollbar-ul) si modificat!
A fost adaugata o noua sectiune : "Blogareala"! Puteti citi primul blog [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Semnatura saptamanii trecute :
A fost modificat scroll-barul!
Cautam redactor si editor pentru Caledonian => aplicati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru a va rezolva cererea de imagine in maxim 24 de ore , dar si pentru mult divertisment!
Mai sunt patru zile pana se termina Lemarkia Classica => participa si tu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Am adaugat iconite forumului , am inlocuit mini-iconurile , am modificat footerul iar in header gasiti iconite catre aceasta promovare , implicit catre pagina de Faceebok!
A fost reactivata bara de instrumente (tollbar-ul) si modificat!
A fost adaugata o noua sectiune : "Blogareala"! Puteti citi primul blog [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Semnatura saptamanii trecute :
A fost modificat scroll-barul!
Cautam redactor si editor pentru Caledonian => aplicati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
Va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru a va rezolva cererea de imagine in maxim 24 de ore , dar si pentru mult divertisment!
Salutare!
Castigatorii loteriei 5/35 sunt :
- emy [;x]
- S.Sorin Cosmin
- KOZZ
Am remodificat headerul schimband iconitele si logo-ul.
Am adaugat iconite sub-forumurilor!
Pe Lemak Design puteti face cereri de imagini indiferent de forum si noi le vom rezolva in maxim 24 de ore!
Va asteptam pe forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !
Castigatorii loteriei 5/35 sunt :
- emy [;x]
- S.Sorin Cosmin
- KOZZ
Am remodificat headerul schimband iconitele si logo-ul.
Am adaugat iconite sub-forumurilor!
Pe Lemak Design puteti face cereri de imagini indiferent de forum si noi le vom rezolva in maxim 24 de ore!
Va asteptam pe forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !
Cu mult respect , Cesar.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum