Modificarea textului care apare la fiecare categorie .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Modificarea textului care apare la fiecare categorie .
Salut , am nevoie de un script/cod css pentru modificarea textului la fiecare categorie .
Imaginea spune totul ,sper ca am fost explicit .
Imaginea spune totul ,sper ca am fost explicit .
Ultima editare efectuata de catre zedmusic in Mar Aug 20, 2013 6:14 pm, editata de 1 ori
Re: Modificarea textului care apare la fiecare categorie .
Salut Zedmusic ,
Daca vrei sa schimbi culoare acelor texte te rog sa urmezi:
PA -> AFISARE -> Imagini si culori - CULORI -Culori - Si undeva scrie: Culoare Caractere Antet scimbi culoarea de acolo si dai Inregistrare
Daca vrei sa schimbi culoare acelor texte te rog sa urmezi:
PA -> AFISARE -> Imagini si culori - CULORI -Culori - Si undeva scrie: Culoare Caractere Antet scimbi culoarea de acolo si dai Inregistrare
EDIT : Am reuşit într-un final , dar doresc ca textul să fie puţin ingroşat . Cum fac ?
Buna ziua,
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
- Cod:
li.header dd, li.header dt {
color: #culoare;
}
.table-title, .table-title h2 {
color: #culoare;
}
Kenan , multumesc frumos , dar codul pe care mi l-ai dat nu face altceva decat ce face si acea optiune din panoul de administrare . Eu doressc ca textul de pe antent (cred ca asa se spune) , sa fie ingrosat si sa-i pot modifica font-ul,daca se poate .
Desigur, vizitati din nou: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:zedmusic a scris:Kenan , multumesc frumos , dar codul pe care mi l-ai dat nu face altceva decat ce face si acea optiune din panoul de administrare . Eu doressc ca textul de pe antent (cred ca asa se spune) , sa fie ingrosat si sa-i pot modifica font-ul,daca se poate .
- Cod:
.table-title, .table-title h2 {
font-family: Verdana;
font-weight: bold;
}
li.header dd, li.header dt {
font-family: Verdana;
font-weight: bold;
}
Aşa da . Mulţumesc frumos pentru ajutor .
Topic rezolvat .
Topic rezolvat .
Pentru putin. O seara buna !
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Cod pentru modificarea culorii textului
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Marirea textului
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Marirea textului
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum