Telefoanele
Pagina 3 din 22 • Distribuiţi
Pagina 3 din 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Telefoanele
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Dum Ian 18, 2009 6:49 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Telefoanele
EdWaRd_DeeJay
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms, sau cuvinte inexistente, inventate de voi ( sh, tz, k ), sau veţi primi WARN !
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms, sau cuvinte inexistente, inventate de voi ( sh, tz, k ), sau veţi primi WARN !
Vizitato- Vizitator
Eu am un Sony Ericsson Z701i...Are 2.0 MegaPixeli si memorie de 1 GB
Este tot ce imi trebuie , dar bineinteles mi-as dori un iPhone
Iata o poza a telefonului meu:
Al meu este Auriu , acesta este NEGRU!
Este tot ce imi trebuie , dar bineinteles mi-as dori un iPhone
Iata o poza a telefonului meu:
Al meu este Auriu , acesta este NEGRU!
Am un Alcatel OT-C701
uite o poza:
Al meu are aceasi culoare si imi place textura la el )
uite o poza:
Al meu are aceasi culoare si imi place textura la el )
eXtAz- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Alba Iulia
Data înscrierii : 31/03/2009
Mulțumiri : 0
eu am un nokia 3120 classic..............si sunt multumita de el, si asa eu nu prea il folosesc la multe!!
Uitati o poza cu telefonul:
Uitati o poza cu telefonul:
Alcatel nu stiu ce model, unul mititel de tot, cu ecranul luminat portocaliu, a fost cel mai teapan telefon al meu. Acel telefon a luat nenumarate trinte, a zburat pe geamul masinii, a fost si aruncat cu ura... si tot merge si acum, dupa ce a schimbat vreo 3 stapini.
Intre timp si eu am mai schimbat vreo 3 telefoane. Dar cu Nokia tot am ce am.
Acum am un Samsung SGH-D880 DuoS. Pe linga Nokia ( ) de la servici.
Are aproape un an vechime, nu am observat sa dea rateuri inca. Si daca nici eu nu il folosesc... Pacat ca se pare ca nici asta nu mai imi ajunge.
Intre timp si eu am mai schimbat vreo 3 telefoane. Dar cu Nokia tot am ce am.
Acum am un Samsung SGH-D880 DuoS. Pe linga Nokia ( ) de la servici.
Are aproape un an vechime, nu am observat sa dea rateuri inca. Si daca nici eu nu il folosesc... Pacat ca se pare ca nici asta nu mai imi ajunge.
Eu am
Samsung SGH J700V
si sunt multumita de el.Imi place mult designul dar nu gasesc jocuri,teme care sa se potriveasca
Uitati o poza:
Si mi-as dori un telefon tot Samsung dar U600 .Sper ca pe viitor sa il am.Ce telefoane misto aveti unii dintre voi!
Samsung SGH J700V
si sunt multumita de el.Imi place mult designul dar nu gasesc jocuri,teme care sa se potriveasca
Uitati o poza:
Si mi-as dori un telefon tot Samsung dar U600 .Sper ca pe viitor sa il am.Ce telefoane misto aveti unii dintre voi!
Eu am un motorola v3 de un an si un nokia 5000 la fel!
NU prea imi trebui mai mult are tot ce imi trebui!
Dar o sami iau unu mai nou motorola z8 e super marfa
NU prea imi trebui mai mult are tot ce imi trebui!
Dar o sami iau unu mai nou motorola z8 e super marfa
Ultima editare efectuata de catre css in Mier Apr 29, 2009 10:58 am, editata de 1 ori
Eu ma nokia 6234, si imi merge binisor chiar daca lam "scapat" pe pamant, ciment, beton, fier, caramida,etc...
E rezistent si inca ma tine chiar daca il am de 2 ani.
E rezistent si inca ma tine chiar daca il am de 2 ani.
Eu am un Sony Ericsson K850i ! Imi place ecranul , cele 3 butoane senzitive , are cam micut procesorul , imi place senzorul care intoarce automat imaginea , imi place faptul ca merge filmele cu subtitrare pe el si camera :X ! 5MegaPixeli ! Nu imi mai trebuie aparat foto
Uite si o imagine
Uite si o imagine
Pagina 3 din 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Pagina 3 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum