Telefoanele
Pagina 15 din 22 • Distribuiţi
Pagina 15 din 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Telefoanele
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Dum Ian 18, 2009 6:49 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Telefoanele
Ce coincidenta Exact acelasi telefon am si eu. Il am din ianuarie 2011 si sunt multumit de el. Mai nou i-am bagat ultima versiune de soft si de Android. Mi-am propus sa ii schimb carcasa si display-ul anul acesta, daca nu imi iau un Samsung Galaxy S3.alexnica a scris:
sunt foarte multumit de el
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Salut,Pagnel ,daca o duci foarte bine cu bagi iti recoamand Galaxy s3 dar este foarte scump : 2.69999Lei pe eMag si al tau actualul arata foarte bine dar este cam urat designul ,in rest este foarte ok.
Bună ziua ,
Păi eu momentan am:
"Alcatel OT-880"
şi
"iPhone 4"
Păi eu momentan am:
"Alcatel OT-880"
şi
"iPhone 4"
Buna ziua!
Eu am un Samsung Galaxy S 2,la-m primit de la matusa mea in urma cu cateva zile(26 mai pentru ca a fost ziua mea).Sunt foarte multumit de el.
Eu am un Samsung Galaxy S 2,la-m primit de la matusa mea in urma cu cateva zile(26 mai pentru ca a fost ziua mea).Sunt foarte multumit de el.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Samsung Galaxy 550, in vara s-ar putea sa imi iau un iPhone 4S, pana atunci raman la al meu.
Eu in acest moment am un HTC Tatoo care dupa parerea mea isi merita toti bani.
Acesta este:
Acesta este:
Am un iPhone 2 . E cam spart , dar sunt multumit de el .
Galaxy S III <3 sunt foarte mulţumit de el,am dat 24 de milioane pe el şi nu am dat degeaba chiar merită banii !
Nokia 5800 Xpress Music Blue
Nokia 5228
Nokia 5233
Nu sunt cine stie ce telefoane, mai mult folosesc Nokia 5228...
Sunt bunt atat timp cant pot vorbi la ele.
Nokia 5228
Nokia 5233
Nu sunt cine stie ce telefoane, mai mult folosesc Nokia 5228...
Sunt bunt atat timp cant pot vorbi la ele.
Eu am Samsug Galaxy S3 și sincer să fiu nu prea îmi place ..
Andreix- Membru activ
Varsta : 26
Localizare : Pitesti
Data înscrierii : 25/07/2012
Normal ca nu-ti place daca ai Samsug. Iti recomand Samsung Galaxy S3, cel mai bun telefon al momentului.CIOCĂNEL a scris:Eu am Samsug Galaxy S3 și sincer să fiu nu prea îmi place ..
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Pagina 15 din 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Pagina 15 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum