Sistem Anti hacker
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sistem Anti hacker
Rezumarea primului mesaj :
Forumgratuit trebuie neaparat sa puneti pe forumurile gratuite sisteme de securitate pentru anti hackers
forumul meu a fost doborat de catre un hacker azi la ora 13:04
puteti sa va uitati
click aici nu renunt la forumgratuit
apreciez ca am ajuns in 2-3 luni la performanta din top-ul comunitatior
voi face un nou forum si incerc sa pun eu un sistem anti hackers daca nu puteti voi
o zii buna
Forumgratuit trebuie neaparat sa puneti pe forumurile gratuite sisteme de securitate pentru anti hackers
forumul meu a fost doborat de catre un hacker azi la ora 13:04
puteti sa va uitati
click aici nu renunt la forumgratuit
apreciez ca am ajuns in 2-3 luni la performanta din top-ul comunitatior
voi face un nou forum si incerc sa pun eu un sistem anti hackers daca nu puteti voi
o zii buna
Re: Sistem Anti hacker
nu merg astea le-am incercat de zeci de ori , panoul e varza nu mai e nimic pe acolo , membrii sunt pa-pa , topicuri , mesaje, forumuri ,categorii totul este sters din panou , absolut tot , si html , java ,css TOT
nu e nimic fac altu de la 0 www.weez.forumz.ro
nu e nimic fac altu de la 0 www.weez.forumz.ro
lasa ca nu mai fac csweez-ul , fac decat weez-u
Salut!
Nu ti s-a spart parola sau altceva, cel mai probabil ai oferit administrator cuiva, si acesta a pus forumul in construtie si o pagina HTML ca index.
Ai grija la cine oferi ACP.
P.S. Daca nu ai dat admin la nimeni, sigur ti s-a spart parola. Este destul sa spargi FG, asa ca sigur nu asta s-a intamplat.
Nu ti s-a spart parola sau altceva, cel mai probabil ai oferit administrator cuiva, si acesta a pus forumul in construtie si o pagina HTML ca index.
Ai grija la cine oferi ACP.
P.S. Daca nu ai dat admin la nimeni, sigur ti s-a spart parola. Este destul sa spargi FG, asa ca sigur nu asta s-a intamplat.
Fondator eram doar eu , restu erau 1 Administrator (nu are acces la panou ) 3 VIP , 2 Domnisoare , 4 Moderatori
parola era cam greu de ghicit sau de aflat , si stiu cum a intrat hackeru , mia aratat si mie programu , are 8,02 Mb si face ce vrea cu el , intra unde vrea el si sterge sau modifica ce vrea , fara sa ii ceara parola
parola era cam greu de ghicit sau de aflat , si stiu cum a intrat hackeru , mia aratat si mie programu , are 8,02 Mb si face ce vrea cu el , intra unde vrea el si sterge sau modifica ce vrea , fara sa ii ceara parola
Daca era asa, de ce mai sta pe Forum Gratuit? Inseamna ca ii expert in domeniul coding.
Daca era asa, de ce nu isi alege tinte mari?
Stai linistit, ori avea acces acp, ori aveai tu o parola...
Daca era asa, de ce nu isi alege tinte mari?
Stai linistit, ori avea acces acp, ori aveai tu o parola...
asta e , eu am inceput sa fac forum nou si e bine ca am avut salvat tot ce aveam pe CsWeeZ
Te inteleg .Mie gand mi-a spart forumul nu am ideie cum si nu sunt singurul .Il mai stiti pe viorel nu ??Atunci a fost nevoie sa se implice tehnicieni Fg .Nu cred ca e o simpla parola.Eu nu iam dat parola nimic.Aveam o parola foarte complicata din litere si cifre .Totusi e foarte probabil as fie asa .Ori ai laot keylogger de la el printr-un link mesaj etc.ori ai downloandat cv care are infiltrat un program prin care iti monitorizeaza pc
Leonard121- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Data înscrierii : 23/03/2013
Mulțumiri : 0
Salut.
Orice fisier cu extensia .exe poate contine keylogger, care inregistreaza toate tastarile si face si cateva poze la ecran. Aveti mare grija ce antivirus folositi si ce "prieteni" aveti.
Orice fisier cu extensia .exe poate contine keylogger, care inregistreaza toate tastarile si face si cateva poze la ecran. Aveti mare grija ce antivirus folositi si ce "prieteni" aveti.
Vizitator- Vizitator
Posibil sa fie un keylogger ! Ti-a aflat parola si s-a jucat cu ACP tau.NoEscape a scris:Fondator eram doar eu , restu erau 1 Administrator (nu are acces la panou ) 3 VIP , 2 Domnisoare , 4 Moderatori
Toate solutiile posibile au fost deja postate iar autorul si-a creat un nou forum, de aceea voi inchide si trimite topic-ul in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» vreau si eu anti click dreapa si anti click stanga
» anti copyright
» Întrebare Anti-Bot
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
» anti copyright
» Întrebare Anti-Bot
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum