Sunet de avertizare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunet de avertizare
Am vazut ca pe foarte multe forumuri la postarea unui nou mesaj pe chat se aude un sunet.Acesta difera de la un forum la altul.Cum pot pune asa ceva pe chat?
Ultima editare efectuata de catre costy67 in Vin Iul 26, 2013 12:55 pm, editata de 1 ori
Re: Sunet de avertizare
Buna seara,
Chat-urile forumurilor pe care le-ati vazut apartineau de Forumgratui.ro? Prin alte cuvinte, erau cele implicite din panoul de administrare sau era vorba de niste chatbox-uri externe?
Chat-urile forumurilor pe care le-ati vazut apartineau de Forumgratui.ro? Prin alte cuvinte, erau cele implicite din panoul de administrare sau era vorba de niste chatbox-uri externe?
Nu apartineau de Forumgratuit.Din cat am discutat cu unii administratori, chaturile erau implicite in Panoul de Administrare.Tocmai de aceia am pus aceasta intrebare.Ma gandeam ca poate si Forumgratuit are aceasta optiune dar nu stiu eu sa o activez.Daca nu este,nu-i nici un bai!Oricum faceti o treaba minunata aici pe forumul de suport.
Sa inteleg ca nici forumurile nu apartineau de Forumgratuit.ro? In orice caz, chatbox-ul Forumgratuit.ro nu are o astfel de optiune precum sunetul. Ne pare rau!costy67 a scris:Nu apartineau de Forumgratuit.Din cat am discutat cu unii administratori, chaturile erau implicite in Panoul de Administrare.
Ca tot a venit vorba:Hauvën a scris: Dar , daca tot doriti un chat cu sunete , va sugerez "xat".
https://help.forumgratuit.ro/t40194-tot-ce-trebuie-sa-stim-despre-un-chatbox-extern
Subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat, deci il voi trimite in arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» sunet la chat
» Imagini avertizare topicuri
» Sunet notificari
» Adăugare sunet la Chatbox
» Sunet pentru add mesaj pe chatbox
» Imagini avertizare topicuri
» Sunet notificari
» Adăugare sunet la Chatbox
» Sunet pentru add mesaj pe chatbox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum