Cum pun (Icon-ul subiectului) ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun (Icon-ul subiectului) ?
Salut titlul spune totul cum pot pune "iconul subiectului" ? ca aici , dar as vrea sa ca doar un singur icon sa apara membrilor care nu au grad pe forum sa le apara doar iconul cu "Rezolvat" si ca administratori sa poata sa puna si alt icon adica "Cos" , "Unicat" , si alte iconuri
Si as vrea sami dati daca puteti si pozele cu rezolvat etc...
Multumesc de acuma
Si as vrea sami dati daca puteti si pozele cu rezolvat etc...
Multumesc de acuma
Ultima editare efectuata de catre Ultra|R| in Mier Iul 24, 2013 10:53 pm, editata de 1 ori
Ultra|R|- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 13/07/2013
Mulțumiri : 0
Re: Cum pun (Icon-ul subiectului) ?
Salut,
Mergeti in PA - Afisare - Imagini si culori - Administrare imagini - Mod avansat - Icon-uri pentru mesaje - Creeaza. Acolo completati d-vs. titlul, iconul dorit, nivel de autorizari si utilizare de origine. Puteti pune si unul dintre smiliesurile disponibile acolo.
Mergeti in PA - Afisare - Imagini si culori - Administrare imagini - Mod avansat - Icon-uri pentru mesaje - Creeaza. Acolo completati d-vs. titlul, iconul dorit, nivel de autorizari si utilizare de origine. Puteti pune si unul dintre smiliesurile disponibile acolo.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Re: Cum pun (Icon-ul subiectului) ?
Mersi mult adi
Ultra|R|- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 13/07/2013
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Icon-ul subiectului e sub titlul subiectului
» Cum pot sa pun si eu (Icon-ul Subiectului) [R]
» Icon-ul subiectului
» Icon-ul subiectului e deformat
» Cum pot sa pun si eu inca ceva la Icon-ul subiectului? [R]
» Cum pot sa pun si eu (Icon-ul Subiectului) [R]
» Icon-ul subiectului
» Icon-ul subiectului e deformat
» Cum pot sa pun si eu inca ceva la Icon-ul subiectului? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum