Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
Asi vrea sa mut widget-urile din partea stanga in parte opusa (dreapta) . Este de la tema , nu am mai vazut pana acum . Ajutati-ma va rog !
Ultima editare efectuata de catre PwN in Mier Iul 17, 2013 8:19 pm, editata de 3 ori
Re: Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
Buna seara,
Va rog sa va puneti de acord titlul subiectului cu problema dumneavoastra reala. Multumesc! Se numesc widget-uri, nu bara de instrumente.
Pentru a plasa pe cealalta parte widget-urile, vizitati Panou de Administrare ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului, configurati optiunea Largimea coloanei 3 (dreapta) cu cel putin 180 de pixeli, si faceti click pe butonul Inregistrare. Apoi mutati widget-urile tinand apasat click pe ele, in cealalta parte.
Va rog sa va puneti de acord titlul subiectului cu problema dumneavoastra reala. Multumesc! Se numesc widget-uri, nu bara de instrumente.
Pentru a plasa pe cealalta parte widget-urile, vizitati Panou de Administrare ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului, configurati optiunea Largimea coloanei 3 (dreapta) cu cel putin 180 de pixeli, si faceti click pe butonul Inregistrare. Apoi mutati widget-urile tinand apasat click pe ele, in cealalta parte.
Re: Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
multumesc frumos pentru ajutor !
Subiecte similare
» A disparut o parte dintr-un topic - Cum recuperez datele?
» Domeniu din alta parte?
» Cum pot latii WidGet-urile
» Chat'ul de pe forumuri , poate fi pus in alta parte?
» Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte
» Domeniu din alta parte?
» Cum pot latii WidGet-urile
» Chat'ul de pe forumuri , poate fi pus in alta parte?
» Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum