Harta romaniei repartizata pe judete
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ti-ar placea aceasta idee?
Harta romaniei repartizata pe judete
Salut,
As vrea optiunea de a adauga o harta, mai exact a Romaniei repartizata pe judete. cum au cei de la tocmai.ro ! mie unu mi-ar fi de folos sa imi intre membri, sa posteze sau sa vada actualitatile din judetul sau ! cum ar fii stiri, intalniri face to face ! pentru o mai buna cunoastere a membrilor comunitatii ! si a discuta propuneri sugestii ptr. dezvoltare.
Explicati harta:
Cand punem sageata pe un judet sa i se schimbe culoarea si cand da-m click pe acel judet sa ne trimita pe subforumul care il dorim.
as dorii pentru phpBB3
Multumesc.
As vrea optiunea de a adauga o harta, mai exact a Romaniei repartizata pe judete. cum au cei de la tocmai.ro ! mie unu mi-ar fi de folos sa imi intre membri, sa posteze sau sa vada actualitatile din judetul sau ! cum ar fii stiri, intalniri face to face ! pentru o mai buna cunoastere a membrilor comunitatii ! si a discuta propuneri sugestii ptr. dezvoltare.
Explicati harta:
Cand punem sageata pe un judet sa i se schimbe culoarea si cand da-m click pe acel judet sa ne trimita pe subforumul care il dorim.
as dorii pentru phpBB3
Multumesc.
Re: Harta romaniei repartizata pe judete
Votez da.
Dar nu vad cum ar inplementa tehnicienii asa ceva...
Dar nu vad cum ar inplementa tehnicienii asa ceva...
Re: Harta romaniei repartizata pe judete
Puteti face acest lucru folosind o pagina HTML, sugestia dumneavoastra nu tine de Forumgratuit.
Sugestie respinsa.
Sugestie respinsa.
Subiecte similare
» Script pt meteo cu orasele mari ale Romaniei
» Exista cumva o harta a forumului ?
» Cum pot scoate harta din "Cine este conectat"?
» Exista cumva o harta a forumului ?
» Cum pot scoate harta din "Cine este conectat"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum