Cand incerc sa introduc un URL nu functioneaza
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cand incerc sa introduc un URL nu functioneaza
Am o problema.Cand incerc sa introduc un URL , nu merge.
Adica , ceea ce vreau sa spun , este ca , nu imi apare cum ar trebui.Problema nu stiu de la ce vine , in nici un caz de la noul editor , deoarece pe tema veche mergea.
Problema este atunci cand postez mesajul , pentru ca atunci cand il redactez totul e OK!
In CSS am sters tot ce continea "wysiwyg" , dar problema continua sa persiste.Nu stiu daca ati inteles ce am zis , asa ca am sa las si un screenshot:
// up.
Re: Cand incerc sa introduc un URL nu functioneaza
Stai că nu am prea înţeles , când foloseşti noul editor îţi apare cu [url] şi când e în mesaj îşi apare ca link , apasă pe iconiţa asta :
Thisto a scris:Stai că nu am prea înţeles , când foloseşti noul editor îţi apare cu [url] şi când e în mesaj îşi apare ca link , apasă pe iconiţa asta :
Am gasit problema:
- daca introduci URL-ul fara "www" in fata , nu o sa functioneze.
Thisto a scris:Eh , măcar sper că te-am ajutat , este rezolvat ?
Rezolvat , desigur. Si , da , mai ajutat - mai facut sa ma gandesc unde gresesc !
Thisto, va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum