Forumul meu este redirectionat spre o pagina "ciudata"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forumul meu este redirectionat spre o pagina "ciudata"
De astazi dimineata, forumul meu http://tomnarella-handmade.forumgratuit.ro/ este redirectionat automat spre pagina sters
Nici un membru nu mai poate intra in forum si nu inteleg ce se intimpla.
Va rog, astept ajutor de urgenta.
Multumesc.
Nici un membru nu mai poate intra in forum si nu inteleg ce se intimpla.
Va rog, astept ajutor de urgenta.
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre tiktakro in Lun Iun 03, 2013 9:50 am, editata de 1 ori
Re: Forumul meu este redirectionat spre o pagina "ciudata"
Hristos a inviat!
Ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului. Multumesc pentru intelegere!
Accesati pagina panoului de administrare, apoi mergeti spre Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript. Dezactivati codurile.
Ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului. Multumesc pentru intelegere!
Accesati pagina panoului de administrare, apoi mergeti spre Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript. Dezactivati codurile.
Va rog sa imi explicati cum pot intra in pagina de administrare daca automat imi afiseaza aceasta noua pagina ??
Cu toata intelegerea, zau ca nu stiam cum sa va expun problema mea URGENTA decit cu link spre forumul meu . Accept warn-ul, ce sa fac !?
Cu toata intelegerea, zau ca nu stiam cum sa va expun problema mea URGENTA decit cu link spre forumul meu . Accept warn-ul, ce sa fac !?
Faceti click pe X-ul de langa casuta adresei de internet inainte ca sa fiti redirectionati.
Subiecte similare
» 2 pagini pe forumul meu. Cum rezolv sa fie doar o pagina?
» Mesaj pe pagina de start ca si pe Forumul de suport!
» Forumul ma redirectioneaza spre alta pagina
» Am creat o pagina de start si nu stiu cum sai adaug si forumul
» Cum pot afisa intr-o pagina HTML, reclamele adsense , si forumul sub ele ? [R]
» Mesaj pe pagina de start ca si pe Forumul de suport!
» Forumul ma redirectioneaza spre alta pagina
» Am creat o pagina de start si nu stiu cum sai adaug si forumul
» Cum pot afisa intr-o pagina HTML, reclamele adsense , si forumul sub ele ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum