Rank blue elegant
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Rank blue elegant
Numele fontului: Myriad Hebrew
Marimea fontului: 13 pt
Dimensiunile: 120x30
Imagine goala(blank):
Marimea fontului: 13 pt
Dimensiunile: 120x30
Imagine goala(blank):
Re: Rank blue elegant
Urate 6/10
In primul rand , iti pare ok textul ? Puteai sa-l pui pe alb si text shadow pe nogru.
In al doilea rand , am impresia ca este un drop-shadow care se vede in spate . Scooate-l !Pune un stroke doar pe o culoare mai inchisa decat bg-ul
In ultimu rand , ce e cu acea linie ? Pentru ce ai pus-o ? Daca sunt "elegante" crezi ca o sa puna cineva linkul forumului sau acolo ? NU ! Le lasa gratuit pentru toata luea.
Mai ai mult de invatat
In primul rand , iti pare ok textul ? Puteai sa-l pui pe alb si text shadow pe nogru.
In al doilea rand , am impresia ca este un drop-shadow care se vede in spate . Scooate-l !Pune un stroke doar pe o culoare mai inchisa decat bg-ul
In ultimu rand , ce e cu acea linie ? Pentru ce ai pus-o ? Daca sunt "elegante" crezi ca o sa puna cineva linkul forumului sau acolo ? NU ! Le lasa gratuit pentru toata luea.
Mai ai mult de invatat
Doamne , nu imi vine sa cred ca de data aceasta sunt de acord cu tine .Thisto a scris:Urate 6/10
Mai ai mult de invatat
Emy , Thisto are dreptate , la text nu cred ca era nevoie de glow-ul acela , iar linia aceea ar trebui sa dispara , nu isi are rostul.
Imaginile nu mai exista =>
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum