Ina Fa Ceva cu privire la Django
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ina Fa Ceva cu privire la Django
Django Imi strica forumul.A zis ca vrea dreptate:(.
Re: Ina Fa Ceva cu privire la Django
Dar cine este Ina ? Zeita Forumgratuit ? Este un simplu voluntar , daca doriti sa faceti cu adevart ceva raportati aceasta problema pe forumul englez ,este probabil o crapatura in "defensiva" forumotion
FrostyCube a scris:Dar cine este Ina ? Zeita Forumgratuit ? Este un simplu voluntar , daca doriti sa faceti cu adevart ceva raportati aceasta problema pe forumul englez ,este probabil o crapatura in "defensiva" forumotion
Din cate stiu, Ina are responsabilitatea de a mentine ordinea si de a respecta regulamentul la "sange" cum spune ea. Ce este curios este ca doamna face exact invers.
Ce legatura are cu fg? Ok, ma duc si pe englez si pe francez sa ma plang. O "sugestie" bine primita.
Nu te plangi copilaş drag , reclami doar bugul care apare pe tău , ce este aşa greu .
Are cont şi pe forumul meu , nici nu-l banez pentru că pierd timpul , nu face nimica
Are cont şi pe forumul meu , nici nu-l banez pentru că pierd timpul , nu face nimica
Nu inteleg, vorbeste in limba noastra.
Explica pe inteles, te rog.
Mi-am facut cont pe forumul tau pt. ca am purtat niste discutii in trecut, unele mai dure, unele mai frumoase si am zis sa-mi fac cont, asa ca intre "amici". Nu am de gand sa-ti fac spam.
Acum fac spam pe fg si inca vreo 5 forumuri, ca dimineata sa vina si sa se planga pe fg ca Django vrea dreptate.
Explica pe inteles, te rog.
Mi-am facut cont pe forumul tau pt. ca am purtat niste discutii in trecut, unele mai dure, unele mai frumoase si am zis sa-mi fac cont, asa ca intre "amici". Nu am de gand sa-ti fac spam.
Acum fac spam pe fg si inca vreo 5 forumuri, ca dimineata sa vina si sa se planga pe fg ca Django vrea dreptate.
Este problema ta ce faci , dar sincer să fiu nu prea impresionezi pe nimeni dacă faci flood , tehnicienii o să reuşească până la urmă să găsească această portiţă şi o s-o fixeze .
Maturizează-te , faţi un cont şi ia-o de la început este aşa de greu ?
Maturizează-te , faţi un cont şi ia-o de la început este aşa de greu ?
Sunt foarte matur, doar ca eu nu sunt prostul nimanui, niciodata nu am fost si nu o sa fiu cu atat mai putin a lor!
Nu vreau sa impresionez, doar protestez!
De ce sa-mi fac cont cand am cont care e banat degeaba?
Am fost banat in mod abuziv si ilegal de catre SGSS. In regulament nu este precizat ca se ia ban pe : cont clona+1 warn=ban imediat
Nu scrie nicaieri asa ceva... acest lucru este incorect, este furt, orice altceva ce are legatura cu ilegalitatea.
Daca stiam ca sunt banat pe DREPT nu imi mai bateam capul sa fac ceea ce fac, nici mie nu-mi convine.
Nu vreau sa impresionez, doar protestez!
De ce sa-mi fac cont cand am cont care e banat degeaba?
Am fost banat in mod abuziv si ilegal de catre SGSS. In regulament nu este precizat ca se ia ban pe : cont clona+1 warn=ban imediat
Nu scrie nicaieri asa ceva... acest lucru este incorect, este furt, orice altceva ce are legatura cu ilegalitatea.
Daca stiam ca sunt banat pe DREPT nu imi mai bateam capul sa fac ceea ce fac, nici mie nu-mi convine.
Ce s-ar intampla daca toti oamenii care au primit ban ar fi procedat ca dvs? Haos. Toti au inghiti, chiar daca le-a placut sau nu. Si-au facut alt cont si au continuat. Daca dvs. va sta mintea numai la razboaie si doriti sa faceti o "revolutie", nu este problema noastra. Vedeti ca nu puteti obtine nimic dar doriti sa continuati. Nu suntem nici in 1848, nu suntem nici intr-un joc pe PC, nu suntem nici intr-un vis. Suntem in 2013, aici trebuie sa urmati regulile impuse de noi si nu aveti ce face in aceasta privinta, plus ca nimeni nu va obliga sa ramaneti aici daca nu va convine. Regulile sunt destul de simple si au rolul de a mentine ordinea pe forum.
Daca va face mai fericit, va voi face un raport detaliat despre banarea dvs "ilegala" si "abuziva".
Daca va face mai fericit, va voi face un raport detaliat despre banarea dvs "ilegala" si "abuziva".
Alexader a scris:Ce s-ar intampla daca toti oamenii care au primit ban ar fi procedat ca dvs? Haos. Toti au inghiti, chiar daca le-a placut sau nu. Si-au facut alt cont si au continuat. Daca dvs. va sta mintea numai la razboaie si doriti sa faceti o "revolutie", nu este problema noastra. Vedeti ca nu puteti obtine nimic dar doriti sa continuati. Nu suntem nici in 1848, nu suntem nici intr-un joc pe PC, nu suntem nici intr-un vis. Suntem in 2013, aici trebuie sa urmati regulile impuse de noi si nu aveti ce face in aceasta privinta, plus ca nimeni nu va obliga sa ramaneti aici daca nu va convine. Regulile sunt destul de simple si au rolul de a mentine ordinea pe forum.
Sa-ti explic si tie:
1. Am mai avut 2 sau 3 conturi inainte de Django, au fost banate CORECT, nu aveam niciun motiv sa protestez, o faceam degeaba, am stiu ca am gresit si asa a luat nastere Django care timp de 2 luni (poate mai bine), am avut un comportament foarte frumos, pt. ca imi invatasem lectia din cele 2-3 conturi banate;
2. Nu trebuie sa-mi explici unde suntem, stiu si eu;
3. Sa urmez reguli impuse din imaginatia dv.? In niciun caz, eu urmez REGULI SCRISE!!!
Atata timp cat in regulament nu este si nu a fost regula pe care am incalcato, contul a fost banat in mod abuziv si ilegal.
Suntem un forum de supor gratuit, iar staff-ul este voluntar. Ca si dumneavoastra avand propriul forum, banam pe cine dorim, cand dorim si cum dorim. Nu o sa ne dicteze cineva cum sa procedam. Daca dorim, banam chiar si toti utilizatorii, - nu este treaba dumneavoastra. Forumul nostru - regulile noastre.
Daca nu puteti intelege cateva lucruri esentiale, dati-ne in judecata, poate obtineti "dreptate".
Daca nu puteti intelege cateva lucruri esentiale, dati-ne in judecata, poate obtineti "dreptate".
SGSS nu este in nici un caz forumul "vostru" acesta este forumul de suport al platformei forumgratuit din Romania .. daca esti in staff nu ai dreptu sa faci ce vrei ..sau sa faci astfel de afirmatii , mereu ziceti ca , stafful este voluntar vad ca ziceti ca aveti propriul forum si banati cand vreti si cum vreti nu tin minte ca vreunu dintre cei din staff sa fi facut acest forum si sa fi lucrat la el de la 0 .. sunt foarte dezamagit de raspunsurile membrilor din staff ..
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Django s-a intors...
» O privire va rog
» Se pare ca Django nu se lasa:|
» Eu sunt Django. Mai sunteti teribilisti?
» O privire va rog
» Se pare ca Django nu se lasa:|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum