Ce trebuie sa fac ca sa mi se oficializeze forumul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ce trebuie sa fac ca sa mi se oficializeze forumul?
Buna,am si eu o intrebare catre forumgratuit.Am un forum si as vrea sa intreb ce ar trebuie sa fac ca sa fie oficializat de catre forumgratuit,sau daca forumgratuit oficializeaza forumuri?Daca da as vrea sa stiu cate membri si postari ar trebui sa avem sa ne oficializati si cum voi afla daca vom fi oficializati.
Re: Ce trebuie sa fac ca sa mi se oficializeze forumul?
La ce te referi prin "a oficializa" ( oficial ) ? Dobandirea unui domeniu din partea firmei?
raspuns
Buna Dimineata
Ce vreti sa spuneti dumneavoastra prin Oficializare ? Cum a spus si colegul de mai sus.. domeniu sau ce ati dori? Daca ati dori ca forumgratuit sa va ajute cu un domeniu o sa va las aici un mic tutorial :
Intrati in PA-->Diverse-->Administrare Credit : Rezumat-->Click pe Modifica jos unde scrie nume de domeniu.
Ce trebuie sa stiti dumneavoastra este ca trebuie sa aveti 1600 credite pentru a va face domeniul.
Nu stiu daca asta ati dorit.. daca da ma bucur ca v-am ajutat.
Ce vreti sa spuneti dumneavoastra prin Oficializare ? Cum a spus si colegul de mai sus.. domeniu sau ce ati dori? Daca ati dori ca forumgratuit sa va ajute cu un domeniu o sa va las aici un mic tutorial :
Intrati in PA-->Diverse-->Administrare Credit : Rezumat-->Click pe Modifica jos unde scrie nume de domeniu.
Ce trebuie sa stiti dumneavoastra este ca trebuie sa aveti 1600 credite pentru a va face domeniul.
Nu stiu daca asta ati dorit.. daca da ma bucur ca v-am ajutat.
si cum pot face rost de credite?
raspuns
Cumperi de unde ti-am spus eu mai sus. Platesti paypal sau cealalta posibilitate de acolo
atunci prefer sa il las asa
mersi de ajutor
mersi de ajutor
raspuns
Pentru Putin
Subiecte similare
» as trebuie sa fac la un css?
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum