Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect

Mesaj Scris de Ina Mier Apr 10, 2013 4:24 pm

Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect


Adesea firul conversatiei se poate pierde in topicurile cu numeroase pagini.
Pentru a asigura fluiditatea discutiilor, aveti posibilitatea de a mari numarul de mesaje afisate pe o pagina si in plus, doua optiuni care readuc mesaje de pe paginile precedente in ultima pagina a fiecarui topic.
Aceste optiuni se activeaza/dezactiveaza pentru intreg forumul si nu se pot configura individual pentru fiecare forum in parte.

Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect PucePanou de Administrare Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect Arrow10 General Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect Arrow10 Mesaje si emailuri Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect Arrow10 Configurare

Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect 04359710

Mesaje pe pagina

Este vorba de numarul de mesaje postate in topic dupa care se trece la o noua pagina a topicului.
De exemplu, daca alegem 35, mesajul al 36-lea va fi pe pagina 2, mesajul al 71-lea pe pagina 3, etc.

Daca veti activa si una sau amindoua optiunile urmatoare, mesajele repetate se vor adauga la numarul de mesaje vizibile pe o pagina.
In acelasi exemplu, daca repetati 2 mesaje de pe pagina precedenta, veti vedea pe o pagina 35+2 mesaje.

Aceasta configurare determina si numarul maxim de pagini pe care il poate avea un topic precum si lungimea paginii pe ecranul monitorului. Alegeti avind in minte cit de lungi si decorate cu imagini si smiley sint in general mesajele postate in forumul dumneavoastra.
Exemplu: Avind in vedere ca la atingerea numarului de 1100 de mesaje topicurile sint despartite automat, intr-un topic de 990 de mesaje + 1 topic de 110, aceasta inseamna ca la 20 mesaje pe pagina veti avea maxim 55 de pagini iar la 50 de mesaje pe pagina veti avea maxim 22 de pagini.

Afisati intotdeauna primul mesaj in subiecte

Daca bifati Da, primul mesaj din fiecare topic se va repeta pe toate paginile topicului respectiv.
Aceasta optiune este folositoare de exemplu pentru prezentarile de tutoriale, articole despre jocuri sau filme, prezentari de membri, concursuri, etc. Functioneaza identic si pentru sondaje (unde se preia si sondajul o data cu mesajul), anunturi si alte topicuri speciale.

Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect 15655210

Numarul de mesaje de afisat de pe pagina precedenta

Puteti alege sa repetati un numar cuprins intre 1 si 9 mesaje de pe o pagina pe pagina urmatoare a unui topic.
Exemplu: Daca aveti 30 de mesaje pe pagina si ati ales sa repetati 2 mesaje, pe pagina 2 veti revedea mesajele 29 si 30, repetate inaintea mesajelor existente in mod normal in pagina 2, adica mesajele de la numarul 31 la 60.


Va poate fi de folos de pilda atunci cind au loc discutii prelungite despre un acelasi subiect, imagine sau melodie, care isi pierd sensul o data trecuti pe a doua pagina, sau daca membrii au tendinta sa acorde atentie mai mare doar ultimei pagini din topicuri, chiar daca s-a postat mai mult de la ultima lor vizita.

Aceasta optiune se poate suprapune peste cea precedenta, si astfel vom putea repeta in acelasi timp si primul mesaj din topic si citeva mesaje de pe paginile precedente.

Repetarea mesajelor de pe paginile precedente ale unui subiect 46634910

Tutorial scris de Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Ina

Ina
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 13530
Varsta : 49
Data înscrierii : 05/03/2009
Mulțumiri : 79
Pachetul Gratuit Mozilla Firefox phpBB3

http://www.goblenul.com
Ina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum