cum fac zona cu parola
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
cum fac zona cu parola
Salut. Cum pot face o zona pentru cei din staff sa intri intr-o categorie cu ajutorul unei Parole. De Exp: Este Categoria V.I.P. SI casa intri iti trb parola. Ajutati-ma plz
Re: cum fac zona cu parola
Nu poti pune parola pe platforma forumgratuit , dar poti da unui singur grup permisiunea sa vizualizeze continutul categoriei/forumului
KinetiX- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Caras-Severin
Data înscrierii : 24/08/2011
Mulțumiri : 0
Ba merge. am vazut pe un forum free. adik Forum Gratuir
Eu stiu ca nu se poate.
Daca ai vazut pe un forumgratuit imi cer scuze,nu stiam ca functioneaza si chiar m-ar interesa si pe mine "chestia" asta cu parola
Daca ai vazut pe un forumgratuit imi cer scuze,nu stiam ca functioneaza si chiar m-ar interesa si pe mine "chestia" asta cu parola
Careva. PLZ.
- Cod:
<script>
function checkform(form)
{
if (form.pass.value != "PAROLA" )
{
alert('incorect');
return false;
}
}
</script>
<form method="post" onsubmit="return checkform(this);" name="password" action="LINK"><label><input value="Password" name="pass" onclick="if (this.value == 'Password') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Password';" type="text"></label> <input name="ok" value="Access" type="submit"></form>
Il bagi in descrierea forumului la care vrei sa pui parola
P.S : Sa inlocuiesti "PAROLA" din cod cu parola ta
- Cod:
<script> <strong>Zona speciala a comunitatii Board.UnioGame.Com<font color="">Acces doar membri care fac parte din STAFF !
</strong>
<script> function checkform(form) { if (form.pass.value != "UNIOGAME" ) { alert('incorect'); return false; } } </script> <form method="post" onsubmit="return checkform(this);" name="password" action="http://board.uniogame.com/f96-staff-only"><label><input value="Parola stafului" name="pass" onclick="if (this.value == 'parola stafului') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'parola stafului';" type="text"></label> <input name="ok" value="Autentificare" type="submit"></form><br></span>
Unde scrie
- Cod:
http://board.uniogame.com/f96-staff-only
Sper k ti-am fost de ajutor.
P.S : Scz k am postat , dar kinetix a postat cand eu scriam... si nu am vazut k el a postat
Buna ziua!
Aveti un tutorial complet aici:
https://help.forumgratuit.ro/t42388-pagina-protejata-cu-parola
Aveti un tutorial complet aici:
https://help.forumgratuit.ro/t42388-pagina-protejata-cu-parola
Buna seara
Board, Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi şi nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps. Fiind a treia abatere de acest fel ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Board, Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi şi nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps. Fiind a treia abatere de acest fel ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
unde bag codul?
Nu era mai simplu sa urmati sfatul colegei mele Ina? In acel tutorial este prezentat orice detaliu: unde se adauga codul, ce beneficii are, in ce cazuri poate fi folosit etc.
nuj cum. va rog sa ma ajutati in paricular daca se poate.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Zona staff
» Zona anunturi
» cum pun o Imagine in zona de text?
» Problema- Zona deplasata .
» Modificare zona de la banner
» Zona anunturi
» cum pun o Imagine in zona de text?
» Problema- Zona deplasata .
» Modificare zona de la banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum