Forum distrus
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum distrus
Buna tuturor am si eu forumul meu
http://reality-gaming.the-up.com/
si cineva mi la distrus.
am rezolvat problema era o pagina html dar se tot refresheaza daca intelegeti
era o pagina html cu "ca cum" forumul a fost spart. am inlaturar dar nu gasesc codul care tot refresheaza pagina.......
http://reality-gaming.the-up.com/
si cineva mi la distrus.
am rezolvat problema era o pagina html dar se tot refresheaza daca intelegeti
era o pagina html cu "ca cum" forumul a fost spart. am inlaturar dar nu gasesc codul care tot refresheaza pagina.......
Re: Forum distrus
Buna seara.
Incercati sa cautati codurile pe urmatoarele cai:
1. Panou de Administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Generalitati;
2. Panou de Administrare ~> General ~> Mesaje si emailuri ~> Anunturi. Daca aveti anunturi, editati-le si analizati daca aveti vreun cod;
3. Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Descrierea site-ului;
4. Panou de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General. Analizati toate template-urile, si mai cu seama overall_header.
Incercati sa cautati codurile pe urmatoarele cai:
1. Panou de Administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Generalitati;
2. Panou de Administrare ~> General ~> Mesaje si emailuri ~> Anunturi. Daca aveti anunturi, editati-le si analizati daca aveti vreun cod;
3. Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Descrierea site-ului;
4. Panou de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General. Analizati toate template-urile, si mai cu seama overall_header.
Subiecte similare
» Distrus forumul
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum