Cum inchid un topic fara username : admin si pw de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum inchid un topic fara username : admin si pw de administrare
Salutare. Eu nu pot sa inchid un topic decat cu username : Admin si parola mea de administrare... Cum fac sa imi dea voie sa inchid un topic si cu numele meu .. ca sant fondatoru.. trb sa imi dea voie..
Ultima editare efectuata de catre marius131 in Mier Mar 27, 2013 6:29 pm, editata de 1 ori
Re: Cum inchid un topic fara username : admin si pw de administrare
Buna ziua.
Raspunsul la intrebarea dumneavoastra se afla chiar aici:
https://help.forumgratuit.ro/t41095-moderatori
Din acest motiv exista lista de intrebari frecvente si va recomandam sa o cititi.
Raspunsul la intrebarea dumneavoastra se afla chiar aici:
https://help.forumgratuit.ro/t41095-moderatori
Din acest motiv exista lista de intrebari frecvente si va recomandam sa o cititi.
Am citit intrebarile da nu am gasit multumesc frumos
Nu inteleg, aveti mai multe conturi in forum? Ati creat un nou cont, cu numele dumneavoastra si va mirati de ce nu functioneaza? Pai normal ca nu functioneaza, fondator pentru un forum nu este persoana care l-a creat ci contul pe care a fost creat, anume acela numit Admin, pentru care folositi parola de administrare.
Daca nu va convine numele de utilizator implicit, Admin, intrati in PA - utilizatori si grupuri - cautati Admin si schimbati-i numele cu ce nume vreti si puneti ce parola vreti.
Parola de administrare trebuie s-o tineti minte pentru unelte, dar in forum puteti pune alta parola.
Important este sa retineti ca fondator, adica acel cont care poate face orice, este doar primul cont creat in forum, indiferent cu ce nume l-ati botezat pe urma.
Daca nu va convine numele de utilizator implicit, Admin, intrati in PA - utilizatori si grupuri - cautati Admin si schimbati-i numele cu ce nume vreti si puneti ce parola vreti.
Parola de administrare trebuie s-o tineti minte pentru unelte, dar in forum puteti pune alta parola.
Important este sa retineti ca fondator, adica acel cont care poate face orice, este doar primul cont creat in forum, indiferent cu ce nume l-ati botezat pe urma.
Subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat, deci il voi trimite in arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Autor topic: "Scris de Admin"
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Username Centrat.
» Culori pentru username
» Modificare username la forumgratuit
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Username Centrat.
» Culori pentru username
» Modificare username la forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum