Cum pot sa adaug forumului cpanel. Si prin plata daca este nevoie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa adaug forumului cpanel. Si prin plata daca este nevoie
Salutare! As vrea sa va intreb daca puteti adaugati cpanel. Platesc nu este problema da numai ca plata sa fie SMS. Multumesc frumos:)
Ultima editare efectuata de catre marius131 in Sam Mar 23, 2013 6:05 pm, editata de 2 ori
Re: Cum pot sa adaug forumului cpanel. Si prin plata daca este nevoie
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Raspuns
da am modificat titlu raspundeti-mi odata..
Buna ziua.
La ce va referiti mai exact prin cpanel (control panel)? In traducere ar fi panoul de administrare, deci nu vad ce doriti mai exact. Daca va referiti la accesul la baza de date, acesta nu se va oferi niciodata pe Forumgratuit. Ne pare rau.
La ce va referiti mai exact prin cpanel (control panel)? In traducere ar fi panoul de administrare, deci nu vad ce doriti mai exact. Daca va referiti la accesul la baza de date, acesta nu se va oferi niciodata pe Forumgratuit. Ne pare rau.
Avand in vedere ca topic-ul a fost marcat ca fiind "rezolvat", il voi inchide si trimite in arhiva.
Subiecte similare
» Am nevoie de ajutor ptr conectare la Cpanel
» Plata prin skrill
» Se șterge forumul dacă este modificat footer-ul?
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
» Daca fac un playlist youtube , pot sa il adaug pe forum ?
» Plata prin skrill
» Se șterge forumul dacă este modificat footer-ul?
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
» Daca fac un playlist youtube , pot sa il adaug pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum