Grup utilizatori inregistrati
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Grup utilizatori inregistrati
Am si eu doua probleme:
1. Am facut un grup cu registered users si nu imi apare jos de tot, la legenda. Are legatura cu adeziunea membrilor?
Ps.: Forumul meu este cel din profil. L-am schimbat in phpbb2
titlu si mesaj modificat: prezentarea unei singure probleme
1. Am facut un grup cu registered users si nu imi apare jos de tot, la legenda. Are legatura cu adeziunea membrilor?
Ps.: Forumul meu este cel din profil. L-am schimbat in phpbb2
titlu si mesaj modificat: prezentarea unei singure probleme
Ultima editare efectuata de catre Vladutz Morcovel in Mar Mar 12, 2013 7:28 pm, editata de 1 ori
Re: Grup utilizatori inregistrati
Buna ziua!
O singura intrebare/topic va rog. Alegeti intrebarea la care doriti raspunsul si editati-va primul mesaj si titlul in consecinta. Pentru a doua intrebare va rog sa deschideti un topic separat, in sectiunea corecta. Multumesc!
O singura intrebare/topic va rog. Alegeti intrebarea la care doriti raspunsul si editati-va primul mesaj si titlul in consecinta. Pentru a doua intrebare va rog sa deschideti un topic separat, in sectiunea corecta. Multumesc!
Aleg prima intrebare! Adica cea cu grupul "registered users" care nu apare la legenda. Mersi.
Buna ziua.
Asigurati-va intai de toate ca grupul nu este invizibil si ca ati aplicat culoarea grupului.
De asemenea, daca intampinati aceeasi problema si pentru restul grupurilor:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor. Nume de utilizatori colorate? : Da.
Asigurati-va intai de toate ca grupul nu este invizibil si ca ati aplicat culoarea grupului.
De asemenea, daca intampinati aceeasi problema si pentru restul grupurilor:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor. Nume de utilizatori colorate? : Da.
Rezolvat. SGSS, te rog uite-te si la cealalta intrebare te rog Nu a mers codul pe care mi l-ai dat. T/C
Subiecte similare
» Chenar Utilizatori inregistrati sa apara...
» Cum modific bara utilizatori inregistrati?
» Cum modific legenda bara Utilizatori inregistrati
» Cum pun un chenar elegant la "Legenda,Motoarele de Cautare si Utilizatori Inregistrati"
» "Sau un grup de utilizatori"
» Cum modific bara utilizatori inregistrati?
» Cum modific legenda bara Utilizatori inregistrati
» Cum pun un chenar elegant la "Legenda,Motoarele de Cautare si Utilizatori Inregistrati"
» "Sau un grup de utilizatori"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum