Configurarea afisarii subiectelor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Configurarea afisarii subiectelor

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Vin 8 Mar - 21:57

Configurarea afisarii subiectelor

In acest tutorial vor fi in continuare explicate optiunile disponibile in panoul de administrare in legatura cu subiectele forumului dumneavoastra. Aceste configurari sint valabile in tot forumul si nu pot fi diferentiate intre diversele categorii si subforumuri existente.

Sageată Caile catre panou:
Optiunile disponibile le puteti gasi in:
Panou de Administrare ~> General ~> Mesaje si emailuri ~> Configurare.
Rubrica "Subiecte"


Sageată Configurarea optiunilor:
Subiecte pe pagina: Cu ajutorul acestei optiuni puteti alege cate subiecte sa fie afisate pe o pagina atunci cind vizualizati un forum. Daca numarul de subiecte depaseste pe cel configurat cu aceasta optiune, subiectele se vor imparti in doua sau mai multe pagini.


Lungimea titlului unui subiect: Alegeti aici lungimea minima si cea maxima a unui titlu de subiect. Puteti adauga cel mult 99 la Valoare minima, iar la Valoare maxima, - cel putin 10 si cel mult 255. Daca lungimea unui titlu nu se incadreaza in limitele setate de dumneavoastra, veti primi un mesaj de eroare.
Exemplu:


Afiseaza descrierea subiectelor: Puteti adauga o optiune suplimentara, prin care, la deschiderea unui nou topic orice utilizator va putea adauga o mica descriere a subiectului.


Aceasta va fi afisata langa titlu.


Autorizeaza culorile in titlurile subiectelor: Inca o optiune prin care puteti sa decorati titlurile subiectelor, iar mai exact culorile acestora. Veti avea o lista cu cele mai importante culori din care veti alege una.

Bineinteles, puteti evita folosirea acestei optiuni, si culoarea titlului va ramaine implicita.Autorizeaza modificarea titlului subiectului: Optiunea permite utilizatorilor sa-si modifice titlul sau iconita subiectului chiar si in cazul in care topic-ul a primit deja o replica.


Afiseaza butonul [rezolvat]: Butonul [rezolvat] ofera posibilitatea membrilor de a anunta intr-un fel faptul ca problema lor este rezolvata.


Baliza [rezolvat] va fi afisata in fata titlului initial:


Tutorial scris de SGSS

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 10976
Varsta : 20
Localizare : Strawberry Fields
Data înscrierii : 13/07/2012
Multumiri : 83
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului http://beatles.forummo.com/
Cassius Dio a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum