Subdomeniu forummo
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Subdomeniu forummo
Buna ziua Forumgratuit !
Vreau sa va intreb, ca cum pot sa fac un subdomeniu la forum-ul meu "forummo.com" pentru ca nu imi apare nicaieri nici la configurare adresa acest subdomeniu, doar forumz.ro, forumhit etc. si nici la forumgratuit.ro cand dau pe creare forum ?
Vreau sa va intreb, ca cum pot sa fac un subdomeniu la forum-ul meu "forummo.com" pentru ca nu imi apare nicaieri nici la configurare adresa acest subdomeniu, doar forumz.ro, forumhit etc. si nici la forumgratuit.ro cand dau pe creare forum ?
Re: Subdomeniu forummo
Buna ziua.
Vizitati:
Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Adresa Internet a forumului.
Alegere in ordine alfabetica: coloana "f":
Vizitati:
Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Adresa Internet a forumului.
Alegere in ordine alfabetica: coloana "f":
Si cel cu http://www.forumulmeu.forummo.com de ce nu se poate face doar unii sau cum functioneaza subdomeniul asta ? ca pe alte forumuri au subdomeniul forummo.com ci nu forumo cu 1 o si cu .biz la sfarsit ?
Poti pune pe orice forum adresa internet nume.forummo.com urmand numai 2 pasi
Pasul1: Panou de administrare -> General -> Forum -> Configurare -> Limba standard => Selectezi Moldavian dupa care apesi butonul Inregistrare
Pasul2: Panou de administrare -> General -> Adresa internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica => Te duci la litera f si cauti cu atentie .forummo.com selectezi si apesi butonul Ok apoi te duci la Modificare rapida - > Modificare rapida a numelui de forum si apesi butonul Modifica
Pasul1: Panou de administrare -> General -> Forum -> Configurare -> Limba standard => Selectezi Moldavian dupa care apesi butonul Inregistrare
Pasul2: Panou de administrare -> General -> Adresa internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica => Te duci la litera f si cauti cu atentie .forummo.com selectezi si apesi butonul Ok apoi te duci la Modificare rapida - > Modificare rapida a numelui de forum si apesi butonul Modifica
Rezolvat...Puteti inchide !
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum