Problema cu codul html pus in topic .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu codul html pus in topic .
Salut !
Sunt nou in domeniu de forum si am o intrebare : cum pot sa fac sa vada tabelul sau imaginea care l-am facut in format html membrii fara sa ma intre sa activeze de la profil -preferinte...
?
Sunt nou in domeniu de forum si am o intrebare : cum pot sa fac sa vada tabelul sau imaginea care l-am facut in format html membrii fara sa ma intre sa activeze de la profil -preferinte...
?
Ultima editare efectuata de catre mariusjack in Mar Mar 05, 2013 11:14 am, editata de 1 ori
Re: Problema cu codul html pus in topic .
Buna ziua.
Puteti activa optiunea pentru toti membrii forumului. Va rog sa urmariti cu atentie acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40985-activarea-html-in-mesaje
Membrii deja inregistrati, vor trebui sa-si efectueze singuri modificarile necesare din profilurile lor.
Puteti activa optiunea pentru toti membrii forumului. Va rog sa urmariti cu atentie acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40985-activarea-html-in-mesaje
Membrii deja inregistrati, vor trebui sa-si efectueze singuri modificarile necesare din profilurile lor.
Re: Problema cu codul html pus in topic .
Subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat, deci il voi trimite in arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» am o problema cu codul html
» Problemă cod HTML în topic-uri
» Introducere css in codul html
» Nu mi se activeaza codul html!
» Cum activez codul html
» Problemă cod HTML în topic-uri
» Introducere css in codul html
» Nu mi se activeaza codul html!
» Cum activez codul html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum