Problema in topic locatie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Problema in topic locatie
Rezumarea primului mesaj :
Se vede in poza
CUm fac sa repar chestia cu
HartexCraft ::
HartexCraft # Acasa
:: Anunta-ti Absenta :: Arhiva Forumului
Am observat ca in unele topicuri , sus si jos accea chesite din poza apare ba cu rand liber , ba una dupa alta
As dori sa aflu cum sa le fac una dupa alta? Ca aici pe fg
Se vede in poza
CUm fac sa repar chestia cu
HartexCraft ::
HartexCraft # Acasa
:: Anunta-ti Absenta :: Arhiva Forumului
Am observat ca in unele topicuri , sus si jos accea chesite din poza apare ba cu rand liber , ba una dupa alta
As dori sa aflu cum sa le fac una dupa alta? Ca aici pe fg
Ultima editare efectuata de catre HcBaxAndrei in Vin Mar 08, 2013 7:25 pm, editata de 1 ori
Re: Problema in topic locatie
Inlocuiti din template-ul viewtopic_body acest fragment de cod:
Adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
<td class="nav" valign="middle" width="100%"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_SEP}<a class="nav" href="{U_ALBUM}">{L_ALBUM}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</span></td>
- Cod:
<td class="nav" valign="middle" width="100%"><div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_SEP}<a class="nav" href="{U_ALBUM}">{L_ALBUM}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</div></td>
Adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
td.nav div.nav{
display: -webkit-box !important;
}
Sa-a rezolvat am folosit codul dat si pt sus si pt jos,,,, acum am o problema , care nu ma ajutat nimeni sa o rezolv cu Raspunde si inchis/topic nou daca vedeti dupa amndoua butoanele apare ::
Ma ajutati va rog?(
Pentru a verifica si identifica problema voi avea nevoie, ca vizitator, acces la postare intr-o anumita sectiune pe forum, oricare ar fi aceasta. Va rog sa adaugati permisiunile de postare intr-o sectiune si sa specificati aici si despre care sectiune este vorba.
Multumesc!
Multumesc!
NU este in postare , este pestetot in topicuri uiteti o poza sa vedeti despre ce vorbesc
SUS: CLIKC PT POZA
JOS:CLICK PT POZA
DUpa acele butoane apar "::" cu link spre locul unde trb sa duca butonul...
CUm scot acele puncte? ma puteit ajuta?
SUS: CLIKC PT POZA
JOS:CLICK PT POZA
DUpa acele butoane apar "::" cu link spre locul unde trb sa duca butonul...
CUm scot acele puncte? ma puteit ajuta?
Pentru ca sa-mi apara si mie ca vizitator butoanele "Topic nou" si "Raspunde" am nevoie de permisiuni pentru a raspunde la topic-uri. Va rog sa urmati sfaturile de mai sus:
Pentru a verifica si identifica problema voi avea nevoie, ca vizitator, acces la postare intr-o anumita sectiune pe forum, oricare ar fi aceasta. Va rog sa adaugati permisiunile de postare intr-o sectiune si sa specificati aici si despre care sectiune este vorba.
Multumesc!
In schimbul permisiunilor pentru vizitator, am primit prin Mesageria privata un cont. Pentru a remedia problema, pur si simplu stergeti codurile CSS postate de colegul meu mai sus. Nu spun ca acestea nu sunt bune, insa se "ciocnesc" cu modificarile aduse in template ulterior.
Multumesc!! Era daugat codul colegului dvs.
Acum sa remeidat problema!
Acum sa remeidat problema!
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema topic
» Problema Topic nou
» problema topic
» Problemă cod HTML în topic-uri
» Problema creare topic!
» Problema Topic nou
» problema topic
» Problemă cod HTML în topic-uri
» Problema creare topic!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum