Copyright pagina HTML
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Copyright pagina HTML
Rezumarea primului mesaj :
Am platit pentru o pagina HTML gata facuta, am sa o pun in cursul saptamanii sa termin de scris tot. Ce vreau, pot stopa intr-un fel furtul ei? Stiu ca daca se apeasa pe F nu stiu cat apare codul si o ia, ce pot face in aceasta privinta?
Am platit pentru o pagina HTML gata facuta, am sa o pun in cursul saptamanii sa termin de scris tot. Ce vreau, pot stopa intr-un fel furtul ei? Stiu ca daca se apeasa pe F nu stiu cat apare codul si o ia, ce pot face in aceasta privinta?
Ultima editare efectuata de catre Django in Sam Feb 23, 2013 4:25 pm, editata de 1 ori
Re: Copyright pagina HTML
Din pacate nici copyrightul pe care il cumperi de la Fg nu te ajuta deoarece unele browsere tot pot fura
Si, daca fac reclamatie catre forum gratuit sa ia masuri cu forumul acela, nu se poate? Eu cred ca da ptr. ca am cautat si am de o groaza de reguli in legatura cu copyrightul.
Normal ca se vor lua masuri, doar daca aveti si o dovada ca pagina HTML este a dumneavoastra.Django a scris:Si, daca fac reclamatie catre forum gratuit sa ia masuri cu forumul acela, nu se poate? Eu cred ca da ptr. ca am cautat si am de o groaza de reguli in legatura cu copyrightul.
Vizitator- Vizitator
Subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat, deci il voi trimite in arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum